karakter ve tip konusunda çıkmazdayım?

kızlar uzun zamandan beri konuştuğum bir çocuk vardı biz bununla sevgili gibiyiz. karakteri çok iyi birisi fakat benim hayalimdeki insan figürü çok farklı. bende görüntü yüzünden insan silen biri olmak istemiyorum çünkü bu devirde karakterli bir insan bulmak cidden çok zor. ama sizce ileride bu bir sıkıntı olabilir mi? zaman tanımam gerekiyor mu? zamanla sizce bu tarz şeylerin önemi kalmaz mı? inanın kafam allak bullak. bir daha bu karaktede birini zor bulabilirim gibi geliyor ama durum dediğim gibi lütfen akıl verin.

1. Siz de resmen kendimi gördüm. Fiziksel bir çekim hissetmediğim ama karakteri iyi olan kişileri hep reddettim. Sonuç: kocaman bir yalnizlik.

5 mart 2018 00:40

2. Yüzü güzele 40 günde doyulur da gönlü güzele 40 yılda doyulmaz demis eskiler.

5 mart 2018 00:43

3. eğer size görüntüsü normal bir tip ama hayalinizdeki gibi değilse olabilir. ama çok çirkin buluyorsanız eğer olmaz gibi süslü.

5 mart 2018 00:52

4. Bende zamana bırakma kararı aldım şimdilik fakat rahatsız olduğum dış görünüş özelliklerini giyim vs. Değistirmeye çalışmak onu kırar demi?

5 mart 2018 00:57

5. hayalimdeki insan figürü demişsiniz ama hayalindeki tipi birebir bulan kimse yoktur be süslü. bu konuya özel değil de genel bi tavsiye olarak standartlarınızı biraz düşürmeyi deneyin.

sorudaki esas konuya gelirsek, karakter- görünüş bir denge meselesidir. iki kısmın bir tanesinde ciddi bir noksanlık olursa o iş yürümez. sırtında iki kanat da olsa yüzüne bakınca içinizden bir şeyler götürecek birini öpmek sizi tatmin etmez. tipi içinize sinmiyorsa boşverin.

karakterine de çok güvenmeyin derim. sizin de dediğiniz gibi düzgün karakterli olup asla yanlış yapmayan gerçekten çok çok çok az insan var şu dünyada. yani şimdiye kadar bir yanlışını görmediyseniz muhtemelen sadece şimdiye kadar görmemişsinizdir. mesela benim karakterini beğenip de birlikte olduğum, görenlerin kıza bak çocuğa bak dediği çirkin erkeklerden biri başkalarıyla yatmak için benden izin almıştı. diğeri de 'ben sonuçta bi erkeğim gözüm dışarıda olabilir haberin olsun' demişti jkasdf

5 mart 2018 01:53

6. Zaman değil bu sizin düşünce yapınız görüşünüz ile ilgili bir şey. Fikirler değişir. Hatta siz bile değişebilirsiniz. Hamile olsanız biraz çirkinleşip onun beğenmediği biçimde aşırı kilo alsanız veya allah korusun bir anda vitiligo olsanız veya düşünmenizi bile istemem stresten saç dökülmesi yaşayıp yer yer kel kalsanız hadi şanslısınız ama yaşlandınız ? Aynı ikilemi bu şartlar altında sizin için yaşasa ve acaba karakteri mi görüntüsü mü yapsa kendinizi nasıl hissederdiniz? Beden bizim değildir. Bu dünyada bırakıp gideriz. Kusura bakmayın bedeni biz seçemeyiz. Size hitap etmeyen görüntüye takılıyorsanız karşınızdaki adamın kalbi karakteri ruhu bedeninin yanında taşıdığı el çantasından başka bir şey olamamıştır. Öze inemiyorsunuz malesef. Bunu sormak sorgulamak bile anlamsız. Dış görünüş sizin için mühim olabilir saygı duyarım ama madem öyle hiç tanımayın bile adamı ve onun karakterini. Bu sizin umrunuzda bile olmasın. Bir de şunu unutmayın kalbiniz sever ya da sevmez bu ikilemler çok anlamsız.

5 mart 2018 02:10

7. eğer karakterini seviyorsanız, anlaşıyorsanız, zaman geçirirken de mutluysanız dış görünüşü sizi çok fazla itmiyorsa önemsemeyin derim. benim de sevgilim normalde beğendiğim tipten çok uzaktır ve birçok kişinin çirkin diyeceği biridir ama şu an sorsanız bakmaya kıyamıyorum. dış görünüşü ne kadar mükemmel olsa da anlaşamadığınız sürece, karakteri kötü olduğu sürece hiçbir anlamı kalmıyor.

5 mart 2018 02:26

8. Bilemiyorum kızlar kafam inanın çok karışık. Yüzüne bakilmyacak kötülükte bir tipi yok fakat ben mesela uzun boylu erkek severken kendisi normal. Bunun dışında giyiniş tarzını çok beğenmiyorum. Bide ilk günlerimiz olmasına rağmen özel günlere benim kadar değer vermiyor. Ben biraz ilgi bekliyorum sanırım. İlgi gösterse belki bir çok konu tolere edilebilir ama o da yok. Bu yüzden şu an bile böyleyken ileride mutsuz olabileceğimi düşünüyorum. Gerçekten seven biri sevdiği kadını mutlu etmek için kendi önemsemese bile özel günlerde bir şeyler almaz mı? Benimki almıyor. Benim için aslında bakarsanız tek artısı karakteri. Ama bu da bana yeterli gelmiyor. Arkadaşlık konusunda karakter yeterli belki ama sevgili olacağın kişide bir şeylerin fazla olması gerek.

5 mart 2018 02:52

9. tipini beğenmiyorsan hiç birlikte olma boşver. karakteri iyiyse arkadaşın olur. o bi sevgili olma gerekçesi değil.

Benim eski sevgilim benimle ilk çımaya başladığı dönemde yakın bi kız arkadaşına benden bahsetmiş. "tatlı bi kız" demiş. kız ona "nasıl bi tipi var?" diye sormuş. Sonra benim allahından bulası eski sevgilim "ortalamanın altında" demiş. sonra fotoğrafımı göndermiş. kız fotoğrafa bakıp "olsun, çirkin de olsa gözün alışır, keyfine bak" demiş. ben bu mesajları sevgilimin telefonunda okudum sonra da ayrıldık (3 yıldır çıkıyorduk bu arada). Kalpleri kuruyasıcalar.

5 mart 2018 13:17

10. biraz daha zaman geçiricem eğer hâlâ hislerim aynı yöndeyse uygun bir dille söylemeyi düşünüyorum. Dediğiniz gibi karakteri iyiyse arkadaşımda olabilir ama cinsel çekim, görüntüsü beni pek tatmin etmiyor. Ayrıca benim önemsediğim özel günleride önemsemiyor bilmiyorum bu bir sorun mu fakat sevgililiğimizin ilk aylarında bir kaç romantik bir şey kötü olmazdı sanırım ama düşünemiyor. Bunun dışında bir tane daha bir şey var ki -çoğu kişiye göre yanlış- giyim konusunda beni kısıtlamaya çalışıyor. Ama türkiyenin kotu bir durumda olmasindan dolayı yoksa başka yerde giy diyor sizce doğru mu bu mantık? Çok eksisi var aslında daha iyi birini bulursam bırakmaktan korkuyorum kendime yakıştıramam bôyle bir şeyide

5 mart 2018 13:48