kargoist nereye şikayet edebilirim?

pazartesi gününden beri kargom teslimat şubesinde bekliyor saka gibi sinirden deliricem yani. artik asla kullanmayacagim bu kargoyu şaka mi ya..

1. az önce bu soruyu açmayı geçirdim aklımdan biliyor musunuz. zaradan çook yüklü sipariş yaptım, birden fazla kargom var. ilk gelen kargo 1 gün bekledi sonra çıktı dağıtıma. şuan 3 gündür bekleyen kargom var şubede. daha da gelecek kargolarım var. arıyorum ne genel merkez ne de şube açıyor. wapptan yazıyorum cevap yok. sürekli yazıyorum bir de bir kere falan değil.

durumu zaraya bildirdim ertesi gün teslimli aldım kaç gündür şubede ne anlamı kaldı diye. kargo şirketiyle iletişime geçilecek, bugün akşama kadar ulaşacak deniliyor sürekli. işin komik kısmı haftaya yurtdışına gideceğim ve orada kullanacağım kıyafetler.

19 ocak 2023 17:01

2. sizin hangi şehir ? benim bursa ve tek şube var. yoğunluk var vs dicem ama bari bir haber verin be kardeşim

19 ocak 2023 17:03

3. şuan fark ettim ki beni wapp'ta engellemişler. şaka gibiler cidden.

19 ocak 2023 17:06

4. süslü bende valiz aldım seyahate gidicem onun için. sinirden deliriyorum. pazartesiden beri teslimat şubesinde 2 gündür arıyorum acileyetini ilettik mutlaka yarın dağıtıma çıkacaktır diyorlar ama asla çıkmıyor. Benimkisi Gebze şubesi ve gebze de merkezde oturuyoruz hadi uzak bi yer olsa anlayacağım. artık online dan sipariş verirken dua ediyorum kargoist e vermesinler siparişimi diye. Keşke keşke kullanmasalar bu kargo şirketini ya ne zaman bu kargoist le bişeyim gelecek olsa çok gecikiyor.

19 ocak 2023 17:31

5. ay süslü beni de telefondan engellemişler sanırım kendi telefonumla arayınca düşmüyor, iş telefonumla arayınca çalıyor

19 ocak 2023 17:31

6. telefonları zaten aslaa açmazlar. siz de wapptan yazın ama çok yazınca engelliyolar 😹

19 ocak 2023 17:58