katarin yan etkileri

Herkese merhaba, Grip olduğum için 3 gündür sabah akşam olmak üzere katarin adlı ilacı kullanıyorum.normalde ilaçlardan hiç etkilenmem ama bu sefer başımda inanılmaz bir ağırlık var ve kalbim hafif bir sıcaklıkla birlikte hızlı atıyor. Bu ilaçla ilgili bilgisi olan sağlıkla ilgili bir arkadaş ya da daha önce kullanıp aynı yan etkileri yaşamış biri var mı aramızda?

1. Uzun süredir katarin kullanmıyorum ondan kalp atımıyla ilgili bişey diyemem ama bende de o ağırlığı yapıyordu ve ben aşırı baş dönmesi yaşıyordum.

26 kasım 2016 16:46

2. katarin etkili bir ilaç fakat etkili olduğu kadar da ağır. başınızı kaldıramaz, sürekli uyursunuz ve çok halsiz hissedersiniz. kalbinizin bu kadar hızlı atmaması gerekiyor. hastalıkla beraber kalp atışları da hızlanıyor ama sizin söylediğiniz gibi çok fazlaysa bence devam etmeyin bir doktora görünün, vücudunuz ilacı kaldıramıyor sanırım. geçmiş olsun.

26 kasım 2016 17:05

3. katarin kalp hastaları kullanamıyormuş bn doktora gittim kalp rahatsızlığınız var mı dedi var dedim katarin yazmadı mesela. bence içmeyin ve kalbinize baktırın

26 kasım 2016 21:13