kayganlaştırıcı jel vajinamı cayır cayır yakıyor sebebi ne olabilir?

süslüler selam. kayganlaştırıcılar canımı çok acıtıyor. alerji falan olabilir mi? böyle bir durum yaşayanınız var mı? ilk iki postada kayganlaştırıcıya gerek olmuyor. ikiden sonra canım devam etmek istiyor ama vajinam kuruduğu için kayganlaştırıcı kullanıyorum ama öyle bir yakıyor ki anlatamam. vajina ortamına uygun olması gerekmez mi bu jellerin ya niye sabun gibi yakıyor?

1. Ne marka? Ben de durex var gayet mennunum.

10 ağustos 2018 21:32

2. Benimki de durex süslü :(

10 ağustos 2018 21:33

3. bak postacı geliyor selam veriyor sjddjsjsfkdks posta işte seks :d

10 ağustos 2018 21:35

4. biz de durex kullanıyoruz..

jilet kullanıyorsan filan mikrop kapıyorsundur belki, yahut çok sert sevişiyorsanız da sıkıntı.. bir yara aşınma durumu var ki ondan dolayı yakar.

10 ağustos 2018 21:35

5. Ay 6. Süslü nokta atışı yaptın vallahi. jilet kullanıyorum. Ve evet iki seferden sonra tahriş olduğu için mi yanıyor acaba diye düşünüyordum ben de. dediğin gibi sert sevişiyoruz. Uyarıcı jel mi diyen süslü yok kayganlaştırıcı yazıyor :) uyarıcılar yakıyor mu ki?

10 ağustos 2018 21:39

6. aloe veralı olandansa belki aloe veraya alerjiniz vardır

10 ağustos 2018 21:40

7. biberli gibi yakıyor demişsin süslü gözümden kaçmış :) yok süslü ya çilekli kokusu tadı falan çok güzel ama işte yakiyeh :d

10 ağustos 2018 21:43

8. Beni hiç yakmadı, markasına ve son kullanma tarihine bak istersen. Ben ok şeftalili kullanıyorum. Biraz sürtenmenin de etkisi devreye girdiği zaman sıcak yapıyor ama yanmıyor.

10 ağustos 2018 21:45

9. Doğru söylüyorsun süslü son kullanması da etkiliyordur belki. bakmak lazım. şeftalili de güzeldir ya en sevdiğim meyvelerden <3 onu da deneyeyim.

10 ağustos 2018 21:47

10. süslücüm jilettir büyük oranda, birazcık tüylerinin uzasın, deri iyileşsin öyle sevişin bence. bunun için de eczaneden merhem iste bi tane. bi de canın yandığında acıdığında yavaş olmasını söyle. sistit filan da olabilirsin. dikkat et kendine..

aşk dolu seksler diliyorum, ahaha.. :)

10 ağustos 2018 22:37