kedi için pencerelere sineklik?

arkadaşlar kedim var 10.katta oturuyorum. pencereleri açamıyoruz aşağı düşerse diye. sinekliklere baktım ama hiç güven vermedi onları da itekleyip açar. siz bu duruma nasıl bir çözüm buldunuz?

1. Oncelikle kedi sinekligi olacak yani demir gibi yirtmasi imkansiz bir materyal.gelip pencereden olcu aliyorlar takmak icin ben adama acilir kapanir istemiyorum zaten acmam matkapla sabitleyin itip açar yoksa dedim o sekilde yaptilar yoksa uyduruk bi tutsun diye bisey koyuyolar bi patiyle açar.matkapla sabitlettirin

15 temmuz 2020 11:18

2. Ev sahibimizin de kedisi var, bizden önce kendisin oturuyormuş. Bizim 2 kedimiz var, taşınırken kedi teli yaptıralım dedik, kadın hiç gerek yok, kaç yıldır bir şey olmadı dedi. Ev de 5. Kat.

Geçen akşam eşimle kanapede oturuyoruz "aa hava ne kadar da berrak" dedi. Aylardır aynı noktadan gökyüzünü sineklik filtresiyle görüyoruz tabi. Bizimkiler itivermiş teli, şansımıza çabuk fark ettik, düşmemiş kızlarımız. İyi ki binanın önünde park etmiş araba da yoktu.

Şimdi iyi bir kedi teli firması arıyoruz biz de. Ama sineklik gibi sık dokumalı gerekli, yoksa bizim evde böcükler parti verir.

15 temmuz 2020 11:31

3. Sineklikler açılıyor süslü eğer yaptırırsanız ya takan kişiye ya da eve kaynakçı çağırıp yaptırın hiç açılmasın. Kediler için özel şeyler var İnternette görürsün tül gibi değil daha çok sineklik ve ip arası ama açması mümkün değil daha güvenli

15 temmuz 2020 11:44

4. Yaklaşık 7 yıldır pvc profile geçirttiğim kümes teli üzerine takılmış sineklik ile hem kedilerimi dışarıdan koruyorum hem de kendimi böceklerden. Profili evdeki camlara sabitlettirdim. Istediğimi anlattığımda pvc doğramaları yapan adam önermişti bu çözümü. Kümes telini satin alıp adama götürdüm gerisini o halletti ölçüye göre.

15 temmuz 2020 12:29

5. Süslü çok bütçeniz yoksa diye kendi yaptığımdan bahsetmek istedim ben de. İnternetten kümes teli satın aldım, vida puluyla ve matkapta iyice sıkıştırarak pencereye monte ettim. Biraz yaparken zorluyor ama çok sağlam oldu tavsiye edebilirim. 20 metreye 2 metre kümes telini de 150 liraya almıştım.

15 temmuz 2020 12:45

6. eviniz böyleyken nasıl sahiplendiniz merak ettim.

15 temmuz 2020 14:06

7. süslü dört çeşit sineklik kullandık. biri akordiyon gibi sürgülü şekilde ama alttan istediğin gibi çerçevesinden çıkabiliyor, kediler için güvenli değildi kaç kere çıkmaya çalışırken yakaladık kedilerimizin üçünü de asdkskf normal kapı açılır gibi olan var onu da açtılar. aşağıdan yukarı açılan da bir hamlede açılma ihtimali var bence, zaten bir süre sonra iyice hassaslaşmıştı. son olarak da bir tane banyo camında direkt dikili var onu da yırttılar kısaca sineklik işe yaramıyor :p bence kedinin hiçbir şekilde yırtamayacağı tellerden yaptırın

15 temmuz 2020 14:53

8. Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. Odalara sabit alüminyum tel yaptırmaya karar verdim ama balkon kapısı için hala bir çözüm yolu bulamadım. Tel mecbur içeri doğru açılacak ama sorduğum yerlerde hep ince teller vardı. Üzerine atlayıp yırtma ihtimali olur mu? Ya da Ankara da sağlam bir şey yapabilecek önerebileceğiniz bir yer var mı?

15 temmuz 2020 23:29

9. A6 Zaten pencereleri açmıyorum açtığımda da odaların kapısını mutlaka kitliyorum. Kedim evin içinde havasız kalmasın diye de hergun mutlaka kucağımda balkona çıkarıyorum sabah akşam. Pencereleri sürekli kontrol ediyorum ve onun acısından henüz bir sıkıntı yaşamadık ama ben çok bunaldım 35 derece havada kapı pencere acamamaktan. Yani sahiplenmekte bir sıkıntı görmüyorum. Eğer bu konularda yeterince bilgiliysen önerilerine açığım.

15 temmuz 2020 23:34

10. Merhaba, suzionline_blog instagram ve blog hesabında bu konuyla ilgili bir çok önerisi var. Sabitlenmiş storylerde başka insanların uyguladığı farklı uygulamalar da var (balkon, teras, pencere için). Mutlaka bakın, aklınıza yatan bir uygulama bulursunuz. Tüylü dostlarınızla güzel bir yaşam dilerim🌸

16 temmuz 2020 05:52