kedim beni neden hiç yalamıyor olabilir?

süslüler ilginç bir soru olduğunun farkındayım 4 ay önce sahiplendiğimiz 7 aylık kedim beni hiç yalamıyor acaba beni sevmiyor olabilir mi ? erkek kardeşimi uyumadan önce ve uyandıktan sonra yalıyormuş ama beni yalamıyor diye çok üzülüyorum. yalaması sanki öpmek anlamına geliyor diye düşünüyorum ve içten içe beni sevmediğini düşünüyorum :( derdini seveyimlik olabilir sadece dertleşmek istedim.

1. o kadar çok yalamak kelimesini kullanmışsınız ki burası ekşi olsa çok eğlenebilirdik hahah. bu arada yalamayı temizleme amacıyla yapıyorlar diye biliyorum ben yaladıkları bir insan bile olsa, sizi yeterince temiz görüyor olabilir.

15 aralık 2019 18:55

2. ahaha evet süslü gerçekten çok fazla kullanmışım şimdi fark ettim. yaa umarım öyledir çünkü beni sevmiyor diye düşünüp üzülüyorum hep.

15 aralık 2019 19:00

3. yaa anonim üç süslüm gülmeyin ama üzülüyorum gerçekten beni sevmiyor diye:((

15 aralık 2019 19:57

4. tadınızı begenmemiş olabilir. aynı sorunu erkek arkadaşımda yaşıyorum...

15 aralık 2019 20:00

5. ahahha anonim 4 süslüm güldürdünüz beni bi yaş mama banyosu falan mı yapsam napsam 😁😁

15 aralık 2019 20:02

6. birazdan seyciler gelir. kedinin ozgur bir hayati var ona mudahale edemezsiniz, istemiyorsa yalamaz buna karisamazsin, kedi sizin evinizde yasiyor olsa bile onun da haklari var var var :d

15 aralık 2019 20:46

7. ay yok istemem istemem.. sadece kedim özgür iradesi ile beni sevsin istiyorum asla linç istemiyorum:/

15 aralık 2019 20:59

8. benimki beni yalıyorrrr, duş yaptırdın teşekkürler deyip sarılıyorum <3 sevdiklerini gösteren bir durummuş ama yalamamaları da sevmedikleri anlamına gelmiyor süslü. belki erkek kardeşinizi daha muhtaç görüyordur, kolluyordur.

16 aralık 2019 15:21