kedim pirelendi dış parazit yaptık geçmiyor?

süslüler 2 hafta kadar önce kedim pirelendi, vet'e götürüp dış parazit yaptırdık. kedimi de sonrasında veterinerin tavsiyesi üzerine sirkeli bezle sildim ve sürekli taradım. yerleri de sirkeli suyla temizledim. pireler tam bitmişti bir haftador pire tarağı kullanmıyorduk, az önce fark ettim ki kafasında pire var. bir taradım 10dan fazla canlı pire çıktı. nasıl bitecek bu pireler ya :(

1. Bravetco damla kullanın klinikten alıp

27 mart 2024 18:19

2. Ee veteriner ne diyor? İğne versiyonu yapmayı önerdi mi?

27 mart 2024 18:20

3. süslüler teşekkürler. anon 2 veteriner evi ilaçlatın dedi ama ben pek güvenilir bulmadım, bir arkadaşım her damlanın işe yaramadığını söyledi. anon 1'in önerdiğini alıp deneyeceğim. anon 3 teşekkür ederim 🌸

28 mart 2024 18:47

4. ya benimkini ocaktan bu yana 5 kere ic dis icin götürdüm veterinere. günde 2 kere tariyorum, tüm evi deli gibi temizledim ama yok azalma bile olmuyordu. en son veterinerim benle artik dalga mi geciyor diye düsünüp baska bir veterinere gittim. onun kullandigi damlayla sip diye kesildi. asi karnesine bakip hangi ilaci kullandigina bir bakayim eve gidince. hem cocugumun cektigi strese hem verdigim 5 bine yakin paraya cok icim aciyor. bir daha da gitmem kendisine

28 mart 2024 23:16

5. ay anon 5 lütfen söyle. zaten işsizim şu an, işin maddi boyutu nasıl zorluyor anlatamam. az önce de yatağın ortasına sıçmış. ne yapacağımı bilemiyorum, derdini anlayamıyorum ona ayrı üzülüyorum, pireden kurtulamıyorum valla yıprandım şu süreçte aşırı üzgünüm

28 mart 2024 23:55

6. Bayer markasi. Cok iyi anliyorum sizi, etrafta görünürde yoktu ancak beni sürekli isiriyordu pireler delirmistim gercekten. Bir de sabah aksam tariyordum her seferinde minimum 10 tane pire cikiyor cocugun üstünden. Hic kurtulamiyorsaniz da kedinizi bir gün dis parazit yapildiktan sonra veterinerde tutup o sirada evi profesyonel birine ilaclatin. Maddi olarak yorar ama pireli kalmasi uzun vadede saglik sorunlarina yol acip yine pahaliya patlayacaktir

29 mart 2024 09:57

7. teşekkür ederim anon 5, ilacı alıp damlatıcam, bir iki gün bekleyeyim geçmezse evi ilaçlatırım artık. inşallah fayda eder

29 mart 2024 12:01