kendine resmen köle arayan sevgili?

ciddi düşündüğünüz erkek arkadaşınız size evlendikten sonra eskisi gibi arkadaslarinla dışarı cikamazsin, çıkarsan ya benim ablalarım ya senin ablaların biri olacak yanında, sözümden çıkmayacaksın, evli bi kadının hayati böyle olur dese nasıl davranirdiniz? aile yapıları böyle o da böyle öğrenmiş. kendisinin dusunce olarak değişme ihtimali var mıdır sizce? biz dün gece bunu konuşup ayrıldık ama tekrar konusacagimizi düşünüyorum nasıl davranmami tavsiye edersiniz?

1. Ha bi de dedi ki; bir gün kocan olursa ve bunları yasarsan kafani yerlere vurma bunlar hayatin gercekleri. Sen ilerde bunlari yasarken beni hatırlarsın ben o sira mutlu ve gülüyor olacam. Yani benim gerçekten bunları yaşayacağıma çok emin haspam

14 nisan 2020 09:07

2. Son dediğiyle sizin vicdanınızı etkilemeye çalışmış sadece, aile yaşayış tarzı deyip kötü bir sey demek istemiyorum. Ayrıldığınıza üzülüyorsanız bir süre sonra atlatacağınızı unutmayın

14 nisan 2020 09:11

3. Kurtulduğuna şükret

14 nisan 2020 09:11

4. Bu ne ya ayının teki

14 nisan 2020 09:13

5. Arkadaşımın başına geldi. Kız arkadaşlarınla bile görüşmene müdahale ederim diyordu. Ayrıldı kız. Böyle biriyle ömür mü geçer? Herkes de böyle değil. Sizi manipüle etmek istiyor. Mesela benim babam ki düşünün kaç yıl öncesinden bahsediyorum anneme hiç karışmazdı. Annem abilerinden çekindiği için (eski yıllar) tayt falan gizli gizli giyerken, babamla evlenince canı ne isterse giymeye başlamış. Babam da doğuda doğmuş 16, 17 yaşlarında anca istanbul'a gelmiş bir insan. Eski sevgiliniz gibiler de var tam tersi olanlar da. Sizi manipüle etmesine izin vermeyin. Öyle ömür geçmez ki şimdiden bunları söyleyen insan evlenince daha neler neler ister.

14 nisan 2020 09:15

6. Bu dangalaktan ben lisedeyken bana da denk gelmişti. Benzer konuşmayı yaşamıştık. Ki daha lisedeyiz wtf!? Şu an aşırı mutlu bir evliliğim ve insan olan bir kocam var. Hiç de bahsettiği gibi herkes onun gibi düşünmüyor.

14 nisan 2020 09:19

7. Onun tersi gibi düşünenleri de çok gömüyor. Insan sevdigini sahiplenirmis. Zarar gelsin istemezmiş bu adamlikmis falan

14 nisan 2020 09:21

8. Adamlık mıymış öyyk cidden midem kalktı siz nasıl yürüttünüz bu iliskiyi şimdiye dek yahu

14 nisan 2020 09:24

9. Lutfen daha çok yazın soğutun beni lütfen

14 nisan 2020 09:28

10. soğutun beni ne ya bu kadar aciz bi insansan yürü evlen hayatını mahvetsin hak ediyorsun

14 nisan 2020 09:38