kendisi doktor olmayıp doktor sevgilisi olan var mı???

nasıl tanıştınız? nasıl oldu süslüler. gerçekten ben de çok isterim doktor sevgilim olsun. sağlıkçıyım ama doktorlarla birebir iletişim halinde değilim. alaya alacaksanız cevap vermeyin. tavsiye almak için açtım soruyu dalga geçmeniz için değil

1. Dalga geçilcek şeyler soruyosunuz sonra da dalga geçmeyin diye emir veriyosunuz. Sahibindende doktordan satılık arabalar var. İlan sahiplerine yazın kardeş ben doktor koca istiyorum diye.

3 ocak 2023 16:45

2. Hastasına sulanan doktor da meslekten atılsın bu ne ya sapık her yerde

3 ocak 2023 17:41

3. Doktor koca bulmak için yerli yersiz fingir fingir ortalarda dolaşan sağlık personeli örneği de gelmiş. O kadar belli oluyorsunuz ki asdjsh.

3 ocak 2023 18:33

4. Azgın hemşire alarmı

3 ocak 2023 18:34

5. Ben dr um saglik personeline ozellikle hemsiresine yan gozle bakmis dr u adam yerine koymam

3 ocak 2023 18:58

6. Bazen bana da bu istek geliyor ama doktorların me oldum delisi hallerini görünce soğuyorum mühendisim bu arada

3 ocak 2023 23:27

7. Hemşire falan değilsen zor süslü. Doktorların uğramadığı bir birimde çalışıyorsan dışarıdaki yabancıyla şansın aynı. Bir doktor seni yemekhanede, kantinde, durakta vb. görecek beğenecek biraz da abazan ve ağzı laf yapan biri olacak ancak öyle. Diğer türlü zor. Dillere destan güzelliğiniz veya öne çıkan bir özelliğiniz yoksa doktorlarla da çok içli dışlı değilseniz pek olası gözükmüyor.

Üniversitede okuyor olsaydınız stajyer/intern kapaklayabilirdiniz

4 ocak 2023 01:03

8. Sevgilim doktor. Ben psikologum is gorusmesi yapmak icin gittigim onun calistigi yerde tanistik. Ilk mulakat oncesi tanistik mulakattan cikinca baktim orda 2. Mulakatin gununu saatini soyledim laf arasinda. Bir hafta sonra 2. Mulakata geldigimde kapida bekliyodu. Cikinca bi cay ictik instadan eklestik bi iki ay falan bulusmadik sonra bulustuk sevgili olduk. Niye doktor sevgili istiyosun anlamadim ne nobeti biter ne stresi

4 ocak 2023 07:18