kilo vermeye çalışanlar + sağlıklı beslenenler granola yiyor musunuz?

kızlar yulaf ezmesi, chia ve keten tohumundan bıktım. yoğurt ve meyve ile karıştırabileceğim çıtır çıtır bi şeyler istiyorum ama var mı böyle bi şey? sanırım markettekiler bol şekerli oluyor, temiz içerikli önerileriniz varsa almak istiyorum.

1. yakınımdaki markette şu var ama ne dersiniz: (link: https://cagri.com/eti-lifalif-granola-visne-kakao-findik-200-gr )

26 temmuz 2024 11:27

2. kendin de yapabilirsin bal ve hurma koyarak. ek şeker içermemiş olur böylelikle. ama yine abartmamak lazım yenen miktarda bence. yt'da var yapım videoları merak edersen.

26 temmuz 2024 11:28

3. Lilalif olabilir, mom's veya mama's bir şey bir şey vardı ss, o da fena değil. yalnız bu lilaliflerin şekersizi bayağı bi tatsız ve acı onu söyleyeyim.

26 temmuz 2024 11:39

4. Bana diyetisyenim yazdı şekersiz granolayı.

26 temmuz 2024 11:46

5. benim diyetisyenim yulaf bile yedirmiyor kan şekerini ani olarak yülseltiyor diye. ya yumurtalı kahvaltı hazırlıyorum, ya badem sütü+chia+keten tohumu+meyveli kahvaltı. kahvaltı yoksa direkt et/tavuk/balıkla güne başlıyorum. granola, protein bar gibi şeyleri tüketme gerek yok kan şekerini bu kadar dalgalandırmaya diyor. zaten kan şekeri ne kadar dalgalanırsa insülin dengesi vs derken vücut yağ depolamaya geçiyormuş.

26 temmuz 2024 12:24

6. ben lifalif pupped şekersiz kullanıyorum süslü yulaflara ya da yoğurtlu tariflere bir yemek kaşığı falan koyuyorum. Paraya kıyarsam bi ara moms deneyeceğim, ben tad muhabbetinden değil de çıtırlık sevdiğim için gayet memnunum zaten kullandığım da kakaolu olduğu için tadını da beğeniyorum

26 temmuz 2024 12:53

7. sebebini çözemedim ama ben de bi nebze çıtırlık arıyorum :D daha çok çiğneme daha çok doyma hissi mi veriyor acep...

marketten almadım, şimdi trendyoldan falan bakacağım verdiğiniz markalara. çok teşekkür ederim kızlar.

26 temmuz 2024 12:59

8. Havalar sıcak olduğundan sabah da hazırlaması kolay olduğundan hafta içleri granola yiyorum.

Hiç dışarıdan alma kendin yap. 2 su bardağı yulafa, kakao, irice doğradığım fındık, badem ve kabak çekirdeği içi ekliyorum. Opsiyonel olarak tarçın Hindistan cevizi yağı azıcık tuz ekleyebilirsin. Fırınla 5-10 dkde bir karıştır 20 dkye hazır oluyor.

Ben üstüne bal bile dökmüyorum artık ama koyacaksan soğuyunca koy mutlaka.

Çıtır çıtır tadı çok güzel oluyor ben çok seviyorum

26 temmuz 2024 12:59

9. Ben bazen atıstırmalık tüketmek istersem yiyorum. Kelloggs'un küçük porsiyon paketlerinde granolası var. Beyaz çikolata ve fıstıklı olan enfes. Kendimi ödüllendirmek istediğimde vs ondan alıyorum daha iyi bir alternatif oluyor.

26 temmuz 2024 13:19

10. Cok kalorili, yemiyorum. Ennnn fazla 10 gram falan ekliyorum bazen.

Influencerlar spora baslayinca koca bir kase granola ve iki kasik yogurt storysi atiyor ya of o geldi aklima. He aynen kilo verirsin oyle...

26 temmuz 2024 14:09