kiz arkadaşım bana sen işsizsin dedi. bunun anlamı nedir ?

tek başına kendi evimde kalıyorum. ve aylık düzenli kira gelirim var ama çalışmıyorum. kız arkadaşıma da dışarda asla para harcatmiyorum. buna karşı bana sen işsizsin dedi , kendimi kötü hissettim.

1. Gerçekten işsizmişsin, paranın olması bunu değiştirmiyor

13 ekim 2021 19:20

2. E işsizsiniz? Kira gelirini çalışıp kazanmıyorsunuz ki? Bir emek ve karşılığında alınan para yok ortada.

13 ekim 2021 19:23

3. Ahahha hqhqhqhq hahahahahah hahahahha hahahahaha

13 ekim 2021 19:31

4. a3'e katiliyorum. sevgilim ayni durumda ve onu bos, sikici buluyorum. butun gun oyun oynuyor, ustune ustluk cimri ama o. isiniz olmadiginda butun gun vaktinizi nasil geciriyorsunuz? yine de verimli geciriyorsaniz biraz haksizlik olmus. herkes is sahibi olmak zorunda degil.

13 ekim 2021 19:34

5. a3'ün dediği gibi, iş arayıp bulamıyorsanız gelirinizin olması fark etmez işsizsiniz. iş aramıyorsanız çalışmıyorsunuz, ev hanımı gibi düşünün.

13 ekim 2021 19:38

6. Paranı kıza yedirmeye devam et enai

13 ekim 2021 19:49

7. Troll

13 ekim 2021 19:51

8. Bu ülkede Herkesin hayali bu süslü emin olabilirsiniz. Tamam çalışmak bir yere kadar güzel ama türkiyede yaşıyoruz:( emeğin en kıymetsiz olduğu ülkelerden birindeyiz.

Bir de aranızda geçen diyaloğu tam olarak bilmiyorum ama ne olursa olsun birine işsiz demek ne kadar doğru? Sırf kira geliriniz ve rahat olduğunuz için "evet iş arıyorsanız arkadaşınız doğru söylemiş" diyenler olmuş da kim iş ararken birinin ona işsiz demesini ufak da olsa kırılmadan kabul edebilir ki? O sebeple Kötü hissetmeniz normal geldi bana.

13 ekim 2021 20:06

9. kavgacı biri olduğum söylenemez. İşsizim ama evde hep değilim. Kamp yaparım , fotoğrafcılık yaparım, sosyal aktiviteleri severim.

13 ekim 2021 21:08

10. abi köpek gibi kudurmuşsunuz yine jfdhhfd ev kendinin, mülklerinden kira geliri var, çalışmanın yerini tutabilir mi diyor hala. şu sözlükte 10 kişinin 9'unun hayali bu.

13 ekim 2021 22:10