kizlar benim bi agzima sicsaniz, cok simarik bi sekilde sevgilimi begenmemeye basladim?

iliski 2 senelik, ikimiz de asik olarak baya toruna torbaya anlatilacak bir ask hikayesiyle basladik. iliskide tam sozlukteki kadinlarin istedigi sekilde el ustunde tutuluyorum hicbir sikinti yok ama gayet eli yuzu duzgun karizmatik cogu kadinin yakisikli bulacagi adam son zamanlarda bana cirkin gelmeye basladi, masturbasyon yaparken bile onu dusunmuyorum artik. soyledigi sevgi sozculeri, surekli seni seviyorum demesi itici geliyor. emin olun asla cirkin biri degil, uzun boylu, kasli, yuzu de guzel birisi sac genetigi falan iyi. ama cene hatti benim begendigim gibi keskin degil mesela. dis teli kullanmis ama birkac disi kaymis bu detay bile gozume batiyor. cocugun boyu 188 ben isvecteymisiz gibi 195 adamlarla kiyasliyorum boyu kisa geliyor bazen gozume. kullandigi gozlukler gozume cirkin geliyor. birkac defa begenmedigim değiştirebilecegi seyleri soyledim mesela saclarini uzatmasini istiyordum, daha sonraki bi tartismamizda iste surekli suran soyle buran soyle diyorsun malzeme bu iste napabilirim seklinde cikisti uzuldum de ama ayrilacak got de yok. ben boyle  cevrem tarafindan olsun yabancılar tarafindan ilk bakista olsun begenilen surekli ilgi goren flortoz biriyim benim agzima sicar misiniz

tarih
    oy (güzelinden)

1. diğer kadınların sevgilini istediğini düşün ki beğeniyorlardir da adamı kesin

14 ocak 22:06

2. Kanka sen asik degilsin ki. Adami kagit ustundeki ozellikleriyle ovuyorsun hani nerde duygular? Her sey cene hatti mi lan?!

14 ocak 22:06

3. suslu sevgilimin kiz arkadasi bile yok gorustugu yani oturursa konusur o kadar, bunun da cok etkisi var onun tamamen bana ait oldugunu biliyorum

14 ocak 22:07

4. vallahi asiktim ne geldi basima benim ya

14 ocak 22:08

5. Yaş kaç tanışma hikayenizi merak ettim

14 ocak 22:12

6. Senin boyun kaç

14 ocak 22:14

7. Sen aşık değilsin +1. Bizim de 1.5 yıl oldu ben 175im adam da 175, topuklu giyince farkı şen düşün. Ama benim gözümde 190 isveçli adamlar halt etmiş. Aşık olduğun adamın tek tek kusurlarını incelemezsin. Soğumuşsun işte

14 ocak 22:18

8. Baslarken de fiziksel olarak cekici bulmak yerine baska seylere asik olarak baslamis olabilirsin. Artik cok sevildiginden emin oldugun icin ve rutine binme etkisiyle de basta gecistirdigin seyler batmaya baslamis olabilir. Kagit ustundeki cogu yakisikliyi da itici bulmak gayet mumkun bu arada.

Senin bir kacan kovalanir duygusuna ihtiyacin var ya da tam elde edememe hissine ama bu da saglikli degil.

Yani agzina sicmalik bir durum goremiyorum da gercekren basindan beri begeniyor muydun once bu soruya cevap verebilirsin belki.

14 ocak 22:19

9. suslu yirmilerin basindayiz daha. hikaye de cok spesifik oldugu icin yazmayacagim ama onunki ilk goruste ask, benimki biraz daha zaman aldi. cabaladi baya.

ben 168'im :d

suslu cok dogru bi yere parmak bastin. ben ulasilmaz soguk tavrindan cok etkilenmistim onu dusunurken yuzu gozumun onune net olarak gelmiyordu bile. ve maalesef night king iliski ilerledikce puppy'e donustu. kaybetme korkumun olmamasi baya problem

14 ocak 22:29

10. Sen aşık değilsin arkadaş şımarıksın. Yazık çocuğa kimler kimlerle sevgili oluyor..

14 ocak 22:29