koç burcu kadını kova burcu erkeği ilişkisi nasıldır?

1. Süslüler iki gündür burda çok güzel burç yorumları görüyorum. İçinizdeki cevherleri biliyorum hadi yorumlayın bu ilişkiyi sjdjsj. Kova burcu erkeğiyle beraber olmuş süslüler siz de gelin çekiştirelim biraz.

16 haziran 2020 14:46

2. Süslü burcum koç şuanki sevgilim kova bundan bir önceki dr kovaydı hatta isimleri aynı doğum günleri arasında 5 gün var ahajsjjdkd Şuanki sevgilimle çok fazla tartışma yaşıyoruz, uyuşamadığımız noktalar var. Ben daha özgürlükçüyüm, cinselliğe fazla önem veriyorum her zaman her yerde sevişmek istiyorum mesela ahahhs gezmeyi, eğlenmeyi çok seviyorum ama o benim tam zıttım. Kişiliklede alakası var tabii ama çok bir şey bekleme süslü :((

16 haziran 2020 14:55

3. Zor olur, sevgili süslü. Kova sevmez fazla sıkıştırılmayı, koç da çok kıskanır.

16 haziran 2020 14:57

4. koc kiskanc yorumuna katiliyorum. kiskancligini göstermese bile icinden yasar ve icten ice bitirir bu onu. gosterse de kova hosnut olmaz bu durumdan. iki taraftan birinin odun vermesi gerekiyor.

bi de bana soyle geliyor. kova karsisindakine baglanacak bir burc degilmis gibi. koc daha tutkulu yasar askini ve karsisindakinden de bunu bekler ama bir kovanin koc kadar baglanmasi imkansiz ya.

16 haziran 2020 15:10

5. Süslüler kıskançlık konusunda dediklerinize katılıyorum ama uzun süreli ilişkimiz ve onu tanıyorum ve güveniyorum artık. Ama ilişkimizin başında çok kıskançlık kavgaları oldu.

Aldatacağını düşünmüyorum bu biraz da onun geçmiş tecrübeleriyle alakalı galiba burçla ilgisi var mı bilmiyorum

Bir de ben kesinlikle daha tutkuluyum o daha mantıklı. Bazen çok saçma isteklerim olabiliyor ben her koşulda onunla görüşmek istesem de o hep mantıklı davranır. Ailesiyle ilgili bir durum varsa, onlara yardım etmesi gerekiyorsa onları seçer. Bu biraz beni kırıyor açıkçası. Ben, beni hayatının merkezine koysun istiyorum her fırsatta benle görüşsün istiyorum. O da rahat rahat görüşebilmek için önce halletmem gereken şeyleri halletmeliyim diyor of öyle işte. Ben mi çok bencil ve çocuğum acaba

16 haziran 2020 15:26

6. kova erkeğiyle çok berbat bir ilişki geçti başımdan. koç kadınıysan kova erkeği pişmanlıktır benim görüşüm.

kovalar bize göre daha ciddi oluyor ama tanıyorsan uzun süredir ve kimyanız iyiyse burç yüzünden ilişkini asla riske atma tabii.

16 haziran 2020 16:14