kol tüyleri için en iyi çözüm nedir?

kızlar kol tüylerimden kurtulmaya karar verdim. aslında seyrekler ve pek koyu renkte değiller. fakat çok açık tenliyim o yüzden belli oluyor haliyle gözüm takılıyor. rahatsız olmaya başladım. tüy sarartıcıyı önerir misiniz? ya da uygulayıp memnun kaldığınız başka bir yöntem var mı? ağda gibi.

1. alma tercihleri belli. jiletle alan da çok, sir ağda ile de. ben ağda da zorlanıyorum çıkış yönleri konusunda epilatörle alıyorum. acı dayanım seviyenizle de alakalı.

3 temmuz 2018 18:39

2. 4 yıldır düzenli olarak alıyorum ben. Eğer ilk defa alıcaksanız şöyle söyleyim tüyler eskisi gibi çıkmıyor daha koyu renk ve daha belirgin oluyorlar. Yani sürekli almak gerekiyor bir kez alınca. ben ilk aldığımda roll-on ağdayla almıştım. baya pürüzsüz oluyor uzun süre de kalıyor pürüzsüz bir şekilde. Çok fazla acımıyor kol bölgesi zaten ama ağdayı temizlemek tam bir ölüm :/. epilatörle almayı sevmiyorum bence ağdaya göre daha çok acıtıyor. son 1 yıldır epilatörümün tıraş başlığıyla alıyorum. 0 acı ve 5-6 gün kadar pürüzsüz kalıyor. açıkcası benim en pratik bulduğum yöntem bu oldu max. 5 dakikamı alıyor acımıyor ve kökünden alınmış gibi görünüyor. tüy sarartıcı hiç denemedim ama ağdayla almak ya da tıraş etmek daha mantıklı bence. tercih size kalmış süslücüm.

3 temmuz 2018 18:48

3. Ben jiletle alıyorum. Uzun süre idare etmiyor ama sertleştirme koyulaştırma vb. Bir sorun yaşamadım. Duşta 10 saniyede hallediyorum.

3 temmuz 2018 19:00

4. Yastık dolduracak kadar kıllıydı kollarım, yıllardır epilatörle alıyorum, iki sene kadar jiletle aldım uğraşamadığım için, şimdi yine epilatöre döndüm, yarıdan az şu an kıl oranım.

3 temmuz 2018 19:16

5. kollarımı aldığım için memnunum ama aldığım için almayan arkadaşlarım fark edip soruyorlardı aldığımı söylediğimde onlar tüylerinden rahatsız olmaya başlayıp bu alma kısır döngüsüne onlar da giriyorlardı. epilatörle ağra çıkış süresi ve yumuşak çıkma bakımından büyük rahatlık. tabi kıl yapınızla da ilgili jilet ile alsanız da kalınlaşmayabilir kafaya koydu iseniz deneyin. ilk aldığında epilatör zor olabiliyor. ben acımasız olduğum için minik kanamalar duyduğum acı her şeye değerdi. o yüzden ilk için ağda ? tabi kuaförde de aldırmak mantıklı iki dakikada yapıştırıp çekerler hiç yapmadığınız için iki kol zorlanablirsiniz. ağdayla başlayın ya da jiletle sonra karar verirsiniz cildinizin hassaslık durumuna göre. bu arada sarartıcılar çöp bulaşmayın.

3 temmuz 2018 19:22

6. ten rengi ve kıl çeşidi olarak sizinle aynıyım ve sarartmaktan çok memnunum. yaz başında sesunun sarartıcısıyla sarartmıştım, sonra güneşte de kalınca iyice rengi açıldı şu an yok gibi görünüyorlar. uzayınca dipleri daha koyu görünüyor belli oluyor biraz ama beni uzun süre idare ediyor yine de. bi deneyin, çok hızlı uzuyorsa memnun kalmazsanız ağda ya da jilet yaparsınız.

3 temmuz 2018 20:49