koltuk altı kıllarını almadan sahneye çıkan şarkıcı ya da dizi çeken oyuncu erkekler ?

bana çok absürt geliyor bu durum. dünyaca ünlü bir şarkıcısın mesela, sıfır kol tişörtle sahneye çıkıyorsun ama koltukaltı kılların bildiğin saç gibi uzun. ya da dizi, film çekiliyor ve çıplak sahnesi var durum yine aynı. o kadar saç, makyaj yapılıyor da buna neden dikkat edilmiyor? hani çok hafif kıl olsa normal zaten ama iğrenç bir uzunlukta. özellikle de dizi, film gibi görselliğin on planda olduğu durumlar için çok saçma değil mi? bakıyorum adam çok yakışıklı diyorum sonra koltuk altını görüyorum ve iğreniyorum, sahne bitsin diye bekliyorum. şarkı söylerken hoplayıp zıplıyor, terliyor bu insanlar. kokmuyorlar mı? bundan rahatsız olan tek ben değilimdir herhalde. size de saçma geliyor mu? türklerde denk geldiğimi pek hatırlamıyorum ama yabancılarda çok gördüm :/

1. Bence de süslü. Yani sahneye böyle çıkan adam günlük hayatta kim bilir nasıl pistir diyorum. Görüntüyü falan geçtim orası terleyen, kapalı kalan bir alan. Uzunluk belli bir seviyede olmalı yani

1 şubat 2021 16:19

2. Medcezirde Çağatay Ulusoy'un vardı bahsettiğiniz iğrenç sahneden. Ben de tiksiniyorum ne yalan söyleyim.

1 şubat 2021 16:36

3. arka sokaklar sinan boks maçında düşmüştü 5 yıl geçti o iğrenç koltuk altı kılı aklımdan çıkmıyor.

queen'in youtube'daki konser kaydında solist freddie'nin (gizlinot: rip) koltuk altına bakmaktan konsere odaklanamıyorum maalesef.

bari ara makas attırın ucundan kırpın be erkekler.

1 şubat 2021 16:54

4. acayip absurt ya. jiletle almak bir dk surmuyor. kadinlarin 1 mm kili cikinca iyyyy kili goruntu igrenc, terleyince kokar bu diyorlar ama erkekler rapunzel gibi geziyor. unlusunuz ya birazcik ozen gosterin kendinize be. dos kili ve yogun bacak kili icin de aynisini dusunuyorum.

1 şubat 2021 17:23

5. Cidden özellikle de televizyonda kadınların ayva tüyleri bile görünmüyor resmen ama erkekler orman kackini gibi geziyor.

Bu işin kadını erkeği olmadan genital ve koltukaltı alınmalı. Bu insanlarla çalışan kişiler de mi igrenmiyor :(

Adam sahneden inse sonra hayranlarıyla fotoğraf falan cektirse sarılırken o kıllar insanların vücuduna değer ya...

Ünlü olsam direkt lazer yaptirir kurtulurdum da bunu istemeyen de iki saniye jilet yapsın Allah aşkına yani. Dünyaca ünlü şarkıcısın sahneye çıktığın kılığa bak yani

1 şubat 2021 19:17

6. nerde okudum hatırlamıyorum ama özellikle yabancı erkekler de koltukaltı kılı erkeklik göstergesi gibi birşeymiş. doğruluğundan emin değilim tabi ahah

1 şubat 2021 20:26

7. Bence de erkeklik olarak görüyorlar bunu, ne kadar saçma :/

1 şubat 2021 22:00

8. Ya cidden benim de aklima kazinmis bir sahne var son zamanlardan. Hannibal'i yeni izledim oradaki bebeksi hugh dancy dedigin sekilde salmis cayira resmen. Bi tiksindim... Surekli terliyor bi de dizide...

2 şubat 2021 01:41

9. Cinsiyete bakılmaksızın terleyen bölgelerdeki genital ve kol altından bahsediyorum. Tüylerin alınması taraftarıyım. Erkeklerde hafif gögüs tüyü rahatsız etmiyor. Ama tüyleri kendine bitki örtüsü olmuş erkeklerden de tiksiniyorum. Hani kazak gibi, maymundan bir tık evrimleşebilmiş sadece. Vucut da terlediğinden dolayı kıl tüy sevmiyorum. Bacak ve kol o kadar rahatsız etmiyor mesela. Bunu feminizm olarak yansıtan sahne ünlüleri beni yoruyor.

2 şubat 2021 04:13