kot tulum? salopet? nereden alabilirim?

adını tam bilmiyorum hangisi daha doğru. hmde beğendim ama bedenleri tükenmiş, yoruma ekleyeceğim böyle bir kot tulum nereden alabilirim? hiçbir yerde bulamadım

1. (link: https://www2.hm.com/tr_tr/productpage.0981844004.html hm kot tulum)

10 nisan 2021 02:11

2. Trendyolda arama kısmına kadın tulum salopet yazın

10 nisan 2021 02:20

3. memnun kaygısız.

10 nisan 2021 03:18

4. a2 yazdım ama istediğim gibi bulamadım maalesef

10 nisan 2021 13:40

5. süslü boyunuzu kilonuzu bilmiyorum ama çocuk bedenlerine bakabilirsiniz. benim boyum 162, 48 kiloyum 14-15 yaş tam oluyor, boydan azıcık kısa oluyor ama zaten kısa giyiliyor artık pantolonlar. ben geçen sene almıştım ama siyah değil kot rengi. fikir olsun size

10 nisan 2021 13:44

6. a4 aslında mango çocuk kısmında tam istediğim gibi buldum, boyum 170 l bedenin boyuna 171 diyor ama olur mu bilemedim çocuk ürünü olduğu için. siz de önerince iyice aklıma yattı şimdi, teşekkür ederim :)

10 nisan 2021 15:39

7. ss, bacak boyunuz uzunsa ağ kısmı biraz yukarıda olduğu için orası sıkıp acıtabilir dikkat edin ona. demek istediğim giyince bir oturup vulvanızı sıkıştırıp sıkıştırmadığına bakın çünkü çocuk bedenlerinde bu sorunu yaşıyorum bazen. onun dışında meme büyüklüğü falan zaten sorun olmaz salopet olduğu için. umarım içinize sineni bulursunuz. sevgiler<3

10 nisan 2021 15:44

8. a4 çok teşekkür ederim bakacağım mutlaka :))) sevgiler :)

11 nisan 2021 00:03