kova burcu erkeği ile yengeç burcu kadını ilişkisi?

merhabalar, flörtleştiğim biri var şu an, ama çok yeni daha 2 haftalık. iletişimimiz çok yok oluyoruz ama bayalı yürüyor konuşuyor. nasıl sizce olur bu ilişkiye evrilir mi? ben de hoşlanıyor gibiyim ama kaptırmamaya çalışıyorum kendimi. kova erkekleri ile iligi şeyler pek duymuyorum tabii ama bi ihtimal :d

1. Burcu falan boşver ya. Aynı burçtan olanlar aynı mı sanki.. size zaman ayırıyor mu mesela? iletişimde kalıyor mu hep? Arayıp soruyor mu? Kaç yaşında bilmiyorum ama olgun mu? Davranışları nasıl? Bunlar daha önemli bence ss süslüm.

6 temmuz 2022 22:30

2. kovayla olmaz

6 temmuz 2022 22:49

3. Burç uyumu olarak uygun değil.

7 temmuz 2022 02:05

4. biri bireysel özgürlükten yana ve değer yargılarını buna göre ayarlıyor hava grubu zihinsel düşünsel fonksiyonlarına daha çok önem veriyor duygusal hassasiyeti pek yok önemsemiyor akılcı ve mantıkçı. Bu kişi Kovadır.

diğeri duygusal bakış açısında duygusal güvenlik ve sevildiğinden emin olmak istiyor çok mantıklı değil aşırı duygusal ve çok tolere edici ve karşılıksız duygusal olarak abartmaya meğilli su grubu aşksız yaşayamıyor düşündüğü gibi gitmezse aşırı rahatsız oluyor yetmiyor ilişkideki duygusal kontrolü ele almak istiyor. Bu kişi Yengeç.

Hava - su karesi

Mantıksız olup sadece duygusal beklentilere girersen kaybedersin açısı.

Olur mu?

7 temmuz 2022 10:05

5. Ikizler kadiniyim kova erkeklerine cok fazla cekilirim onlar da bana cekilirler hayatima giren kova erkegi sayisi kayda degerdir. Oncelikle kova erkegi yapisi geregi yengec kadinini anlayamaz. Yani art niyetten degil ama o duygusal yetiye sahip degildir. Duygusal zekasi oldukca dusuktur. Daha cok anlik ve mantik odaklidir. Cok sakacidir hayati eglenceli yasar. Baglanma sorunlari ve guven sorunlari olabilir. En belirgin ozelligi bencilliktir. Inanilmaz bencil oluyorlar. Yengec kadininin bu kadar ben merkezci birine katlanabilecegini dusunmuyorum, katlanirsa da ona yazik olur cunku degisken hava grubu gibi gorunse de degisken olan karakteri degil ruh halidir. Ruh hali siklikla degisir. Ani sinirlenmeleri olabilir ama birden de durulur. Yengec kadini cok cekici ve oncudur. Ben sahsen anac yengec kadinlarina bayilirim (yukselen+ay akrebim). Ama siz ona anac davrandikca o bunalacaktir. Yani degismesi gereken siz olabilirsiniz suslu. Onun degisebilecegini sanmiyorum. Bunun yani sira kova erkegi asiri flortoz ve nazik bir erkektir. Gonlunuzu kolayca kazanir. Cunku genelde cok tatli oluyorlar. Karizmasindan daha cok tatliligina vuruluyor olabilirsiniz agizlari cok iyi laf yapar. Zipir kucuk erkek cocugu olabilirler. Benim begendigim bir ikili degil kova erkegi-yengec kadini, cunku kova erkegi yengec kadinini beslemez. Hava grubu oldugundan su grubu olan sizi kurutacaktir. Bir sure sonra bunalip ilginizi kaybedebilirsiniz. Ayrica maalesef hava grubu oldugundan aldatma orani da en yuksek burclardan biridir (allah korusun hepimizi)

7 temmuz 2022 20:51

6. Süslüler teşekkür ederim cvplarınız için. Bilemedim ben de her dk konuşmuyor hal hayır sormuyor bu arada. Ne zaman hikaye atsam kendimin ona yazıyor öyle konuşma başlıyor. Flörtöz bi havan var diyorum işim olmaz diyor inanmıyorum pek diyorum hayır öyle değil falan. İltifatlar ediyor şu bu ama ben kapıldım hafiften sanırım belki de amacı seks bilemiyorum böyle başlayıp fb olmak isteyecek.

9 temmuz 2022 04:53

7. Sadece hikayeye yanıt verince mi iletişime geçiyor? Ayy o kötüymüş. O kadar çok iltifat ediyorsa sıkıntı valla pek kanma süslü. Kaç yaşında? Pek olgun biri değil gibi

9 temmuz 2022 10:23

8. Yengeç burcu kadını kovayı sevgili yapar da kova o ilişki içinde kalır mı bilmiyorum. Eski sevgilim kovaydı, ben ikizler burcuyum. O kadar iyi anlaşıyorduk ki en iyi arkadaşım kendisi. Kova için arkadaşlık, iletişim ve özgürlük çok önemli. Çok sıkmayın

9 temmuz 2022 10:25

9. a1 evet genelde öyle. Storye cevap atmazsa iletişim yok yani gün içinde hiç hal hatır sormaz. Ben de story atıyorum iletişim için. Ama artık çekiniyorum da ilgisini çektiğimi anlıyor mubtemelen. Fakat konuştuğunda da bayağı yürümeli şeyler yazıyor. Yaşı 33.

9 temmuz 2022 16:43

10. Ay süslü 33 yaşındaki adam sadece story yoluyla iletişim kurabiliyorsa yazık valla ne diyeyim. Siz bence geri çekilin, sürekli story atmayın. Böyle alışmasın normal olgun insanlar gibi arayıp sormayı öğrensin. Pek story atmıyorsun artık hayırdır derse "yani, olgun insanlar olduğumuz için iletişimimizin sadece storye bağlı olduğunu düşünmüyordum. Şaşırdım." Dersin. sürekli siz ilgisini çekmeyin, bırakın biraz da o uğraşsın.

Benim anlamadığım bu iletişim bakımından yetersiz adamlar ne iş yapıyor? Hiç insanlarla bir arada olmuyorlar mı? Onlarla konuşmuyorlar mı yani? Sıkıntı ya.

9 temmuz 2022 18:03