1. Açılın kova burcu erkeği benim uzmanlık alanım. 5 sene ilişki dile kolay. :d Öncelikle bu burçta çok insan tanıdım ve burçlara karşı aşırı ilgili olmasam da kova erkeği de kadını da bence aşırı tipik. Hazırsan başlıyorum, öncelikle kova burcu yukarıda yazdığı gibi gamsızdır. Ama içlerinden gelmez, ellerinde değil. Bunu yenmeleri için ekstra bir çaba sarfetmeleri gerekir. Kova ilk seferde etkilenmediyse, daha ne yaparsan boşuna. Sadece etkilenmiş gibi yapar. Kova burcu şıpsevdi bir burç değildir, kolay kolay bağlanamaz çünkü özgürlük birinci sırada kova için. Kova için tipik yorum özgürlüğüne düşkün olması ancak, yarı özgür olur kovalar. Çünkü bu burcun ayakları yere basar, realistik bir düşünce tarzları vardır. Hayal kurarlar ancak neyin hayal neyin gerçek olduğunun her zaman farkındalar. Kova çabuk sıkılır, kova ilgi ister aslına bakarsan kova payback ister. Kova senin için bir şeyler yapıyorsa bil ki o da senden bekler aynısını zamanı geldiğinde. Yani yaptığı her şeyi kafasında bir köşeye not eder. Kin tutmaz, kolay kolay öfkelenmez, öfkelense bile uzun sürmez. Hediye konusunda örgü, el yapımı vs hediyeler sevmez kadını da erkeği de daha maddiyata yönelik hediyeleri tercih eder. Sevdiğini her zaman belli edemez, sevincini üzüntüsünü vs bazen senin anlaman gerekir. Ne zaman ne yapacağını kestiremezsin tahmin edilebilirlikten çok uzaklardır. Son olarak seksi de söyleyeyim. Seks konusunda canlı olur genelde kova burçları, her an her yerde sekse açıklardır. Ancak kova erkeğini seksle kontrol edemezsin, aylarca seks yapmadan da durabiliyorlar. Merak ettiğin başka bir şey var mıdır süslü? :d
kova burcu erkeği tanıdığı sevdiği olan var mı?
- cevaplar
17 eylül 2017 00:16