koyu kahve saçı fındık kabuğu yapmak için?

süslüler boya işlemlerinden hiç anlamıyorum. koyu kahve saçı fındık kabuğu yapmak için kuaförler saçı önce açıp sonra mı boyarlar? açarlarsa kaç ton açarlar? bir yerde kızıllık olmaması için sarıya kadar açtıklarını okudum ama öyle de çok yıpranmaz mı :/

1. Fındık kabuğu kızılli bir saç rengi yalnız. Kızıllik hiç olmasın diyorsanız o is biraz evde zor. Ama bildiğimiz fındık kabuğu kızıllik barındırdığından market boyaları ile elde etmesi kolay. İsterseniz saçı açmadan açık renk bir saç boyası ile deneyin. Koyu saça sarı boya sürünce fındık kabuğu gibi birsey oluyor benim saçım. (herkesin saçı farklı tabiki ama, benim de dogal saçım kahverengi). Baktınız istediğiniz gibi olmadı, o zaman açıcı surersiniz.

1 şubat 2020 01:03

2. Teşekkür ederim ama saçlarım hiç işlem görmedi o yüzden evde boyayıp risk almak istemiyorum. Kuaförde boyama süreci nasıl işliyor onu merak etmiştim

1 şubat 2020 01:17

3. Açma işlemi yapacaksa bile fındık kabuğu için öyle sarıya kadar açacağını sanmam, belki 1 2 ton açar. İnş istediğiniz gibi olur saçlarınız :)

1 şubat 2020 01:23