kuaför saçımı yamuk yumuk kesti 4 gündür ağlıyorum napıcam ?

düz kesim istemiştim ufak tefek yamuklukları olsa neyse de baya baya yamuk bu saç. toplamadan gezemiyorum bile. baya da kısa oldu gidip toparlatmaya korkuyorum. bu saçla dışarı bile çıkmak istemiyorum 2 hafta sonra üniler açılıyor nasıl gidicem bu saçlarla?

1. Evinizde düzeltebilecek biri varsa düzeltirin bir süre dalgalı, maşalı gezebilirsiniz. Paranız varsa başka yerde düzelttirin. Çünkü yamuk kesene gidip düzeltin diyorsun rezil ediyor

5 eylül 2021 15:40

2. Evinizde düzeltebilecek biri varsa düzeltirin bir süre dalgalı, maşalı gezebilirsiniz. Paranız varsa başka yerde düzelttirin. Çünkü yamuk kesene gidip düzeltin diyorsun rezil ediyor

5 eylül 2021 15:40

3. 2 kere gitmiş kusura bakmayın fnfnjfnfjf

5 eylül 2021 15:42

4. ankaradaysanız düzeltmek için kuaför önerebilirim.

5 eylül 2021 15:47

5. İstanbul'dayım maalesef :(

alt tarafı düz kesim herkes keser diye düşünüp semtimdeki kuaföre gitmiştim ama hata etmişim şu an parasında değilim yeter ki işinin ehli birine gideyim

5 eylül 2021 15:51

6. anonim1 dün maşayı denedim ama kısa olduğu için aşırı kabardı. maşam ince olduğu için olabilir mi? kalın maşa mı alsam?

5 eylül 2021 15:53

7. Süslü bekleyince iner aslında ama çok kabarıyorsa kalın maşayla da yapabilirsiniz. Benim saçım kütken ince maşa yapıp elimle bozuyordum çok kabarık durmuyordu. Saç şekliniz nasıl

5 eylül 2021 15:57

8. ince telli ve düz. hatta o kadar düz ki dalga yaptığımda kalıcı olmuyo gün boyunca dalgalı kalmasını nasıl sağlayabilirim?

5 eylül 2021 16:04

9. 1-2 ay toplayarak, çok kısaysa bile minnacık alçak topuzla kullan sonra düzelttirirsin yahu ne var 4 gün ağlayacak bunda kel mi kaldın sanki?

5 eylül 2021 16:10

10. Süslü spreyle sabitleştiriciyle olur ama zahmetli, bence düzelttirin düz bir şekilde uzasın çünkü baya kafaya takacak gibisiniz gkjfjfnfjf

5 eylül 2021 16:53