kubra acil-seyma subasi hakkinda?

arıkadaşlar ben hiçbir zaman şeymayı eleştirip yargılayanlar tarafında olmadım. yaptıklarını daonaylamadım. he seviyorum da diyemem. ablasını beğeniyorum.. ikisiinin arasindaki sorunlar tam olarak ne ? buraya seyma metres muhabbeti yapicaklar yazmasin nolur agzimizin tadiyla keyifli bi dedikodu yapalim.. simdiden tesekkurler..

1. Takip ettiğim insanlar değil ama eğer kübra dediğin ablasıysa sorun şuymuş. Şeyma ablası doğurduktan sonra 1 hafta yeğenini görmeye gitmeyip tam gaz eğlenmelere devam etmiş. Ablası da buna kırılmış. Tam emin değilim ama düğüne katılmak istemediğini söylemiş. Şeyma da bunu alıp evirip çevirip başka türlü yansıtmış insanlara. Magazin sayfalarından birinde okudum. Paylaşan kişi güvenilir bir ağızdan duydum diyordu.

25 nisan 2023 09:21

2. teşekkürler süslü

25 nisan 2023 09:28

3. ikinci çocuğun doğumundan bahsediyorlar ya az güncellik

25 nisan 2023 11:04

4. Bebek görme falan değil. Şeyma acun boşanınca acun, Şeyma'nın babasıyla ortak olduğu eticaret işini babadan aldı. Bebek'teki kafede Şeyma ile acun ortaktı ama söz hakkı tamamen Acun'a geçti. En sonunda o kafe battı. Bunlar olurken ablası ve eniştesi Acun'un tarafında durdu. Şeyma İtalyan sevgilisiyle gezerken eniştesi acun medya'dan çıkmıyordu. Melisa'nın velayetini acun aldıktan sonra araları iyice açıldı. Acun İstanbul dışında olduğunda bazen Melisa'yı bakıcısı ile Zeynep'e gönderiyormuş. Şeyme Ablamda kalsın deyince Kübra acun ne derse o demiş. Üstüne çağla ile birlikte gezip paylaşımlar yapınca tamamen kopmuş ipler. Şeyma'nın benim sayemde acun ile tanıştın demesine kübra benden akıl almasan o ortama giremezdin senden dolayı değil kocam acun ile arkadaş demiş.

Bildiklerim özetle bu.

25 nisan 2023 11:10

5. ss demet akalın sanırım. Bu nsıl türkiyeciyi katl edilmiş..

25 nisan 2023 11:28

6. Aklıma geldi... Şeyma acun'dan önce Alican Ulusoy'a takıkmış. Acun evliyken kıskandırmak için Alican ile yataktan fotoğraf atıyormuş Acun'a. (izzet çapa veya sacit aslan'dan duydum) Boşandıktan sonra Alican ile Partiledi. Şimdilerde Alican hande subaşı ile birlikte. Geçen yaz Kübra ikisini bir arada görüp herkesin içinde çok yakışıyorsunuz Allah tamamına erdirsin demiş.

25 nisan 2023 13:37

7. Oha a6 neler biliyosun öyle jsbdjdb nolur başka magazin dedikoduları da ver