kurabiye gibi güzel kokan ama şeker şeker boğmayacak bir parfüm var mı?

fiyatı önemli değil, kış için böyle bir parfüm istiyorum, yardımcı olabilirseniz sevinirim :)

1. Xerjoff lira

Hugo boss the scent private accord

Jpg classique essence

Zadig voltaire this is her

Ve meşhur Lolita (lirayla çok benziyo zaten bence)

29 eylül 2021 19:48

2. süslü parfüm değil ama body mist var önerebileceğim victorias secret coconut passion

29 eylül 2021 21:09

3. Ben de lira diyorum. Aşırı kaliteli kekimsi karamel ama karamel dediğime bakmayın boğucu değil

30 eylül 2021 00:06

4. bana da lira zencefilli portakallı kek gibi kokuyor yada kurabiye :D jpg la belleyi de deneyebilirsiniz yeni kokladım o da değişik karamelli gibi sanki sıcak bi kış kokusu

30 eylül 2021 12:54

5. hindistan cevizi vanilya kurabiye tarzı kokular çok istiyorum kış için sıcak sıcak ama baymasın da istiyorum, dediğiniz önerilere bakacağım :)

30 eylül 2021 13:01

6. mancera coco vanille bakabilirsin, estee lauder bronze goddess da güzel hindistan cevizi kokusu yazlık olduğunu iddia ediyolar ama yaz kış kullanılır :D kalıcılığı düşük sayılır

30 eylül 2021 13:18

7. bronze goddess hindistan cevizli diye çok önerilince baktım, tekrar tekrar baktım ama asla hindistan cevizi kokusu alamadım, çok güzel de gelmedi uymadı bana :(

30 eylül 2021 13:25

8. versace crystal noir zaten baş tacım :) bu kış başka bir parfüm daha kullanmak istedim

30 eylül 2021 13:32

9. belki guerlain terracotta da olabilir, hindistan cevizi denince akla gelen kokulardan

30 eylül 2021 13:32

10. aynen o da aklımda, onu da denemek istiyorum