kus basili pide yaparken etin neresi oluyor?

susluler yurt disindayim memleket hasretibvurud ya kus basili pide ya da etli ekmek yapacagim ama et icin neresini istemem gerekiyor burada elli tane secenek var kus basi desem kimse direkt vermiyor sirt midir kol mudur bu kus basi neresi deliricem djdksk

tarih
oy (güzelinden)

1. Kuşbaşı etin kesim büyüklüğü. Küçük bir serçe kafası düşünün, küçük ufacık diye Bu kesim stiline kuşbaşı demişler.

Sırt etini de kuşbaşı yapabilirsiniz, kol etini de kuşbaşı yapabilirsiniz. Yağlı tarafı ne tarafıysa orayı alın bence.

dün 12:47

2. Tamam suslu ama neresi ben hic anlamam etin kisimlarindan neresi yagli dersem adam da anlamaz ki spesifik bi bolge vermem lazim

dün 13:29

3. Abi bana beş yüz gram dana döş kuşbaşılık alabilir miyim dersen yeterli olur. Dana kol da olur üzerindeki etiketlere bakarak karar verirsin zaten az yağlı olsun dersin yamamdır

dün 15:58

4. Fırında hamurun üstünde 10-15 dakikada pişebilecek et istiyorum diyin süslü, hayvan resimlerinde kuyruğun yakınlarında hayvanın poposunun üstünde kalan kısımlar böyle kolay pişiyor ve yumuşak oluyor ismi aklıma gelmedi şimdi

dün 16:39

içerik sonu