kuzene düğününde takı olarak ne takılır?

maddi olarak zorlandığım bir zamandayım. maaşım var fakat faturalar kredi mutfak alışveriş falan derken bir de düğünümüz çıktı. kuzenim evleniyor. kına elbisesi düğün elbisesi ayakkabısı falan yine maalesef bir sürü harcayacağım, takı olarak ne yapacağımı bilmiyorum. altın bileklik takılır mı süslüler? yoksa çok mu sıradan olur ki. çeyrek takmak yerine bu tür bir şey alınabilir diye düşündüm hem günlük de takar. o fiyatlarda bir şeyler bulabilirim daha fazlasına maalesef hiç gücüm yok. öneriniz var mı?

1. bileklik alabilirsen çeyrek yerine onu tak çeyreği altın takmayı düşünen herkes takar bu kişi kuzenin sonuçta hem bileklik çeyrek altından daha gösterişli hem de günlük kullanır senden bir anı olur hemen satmazsa tabii. sıradan falan olmaz. Ayrıca kınada ayrı düğünde ayrı ayakkabı alma ya kalıyor sonra ikisinde de giyebileceğin tonda bir tane ayakkabı al giy herkes senin ayağına mı bakacak allasen nereden tasarruf etsen kardır.

25 mayıs 2022 12:49

2. Teşekkür ederim a1. O zaman bileklik bakayım.

Kına gecesi dediğim bütün kızlar bekarlığa veda partisi gibi bir şey yapacağız işte. Akşam üstü, açık bir mekanda. Ona göre bir elbisem yok o yüzden almak zorundayım ne yazık ki :( ayakkabı bir şekilde halledilir de işte...

25 mayıs 2022 12:52

3. Bozdurma konusunda haklısınız a2. Ama kuzenimin zevkini biliyorum, kendisi süslüş bir kadın, öyle takılar takmayı çok seviyor bozduracağını sanmıyorum o yüzden. Müstakbel eşi ve kendisinin de maddi olarak durumları iyi zaten

25 mayıs 2022 12:54

4. Her bütçeye göre bir şeyler var süslü

25 mayıs 2022 13:20

5. çiftin maddi durumunun iyi olduğunu söylüyorsunuz, tek çeyreğe alacağınız bileklik göz doldurmaz be süslü. küpe almayı düşünmez misiniz?

25 mayıs 2022 13:39

6. Küpe de olabilir süslü neden olmasın. Bir de şimdi aklıma geldi, teyzem nişanda bileklik takmıştı kuzenime. Sürekli bileklik alınması garip olur zaten dimi 😁 küpelere bakayım hiç aklıma gelmemişti

25 mayıs 2022 13:42

7. Süslücüm bileklik seven biri olarak düğünümde gelen böyle özel bileklik, kolye hiçbirini satmadım. Hem çok severek kullanıyorum hem de anıları var diye çok severek saklıyorum. Kuyumcularda çeşit çeşit bir çeyrek fiyatına bileklik bulabilirsiniz. Bence çok güzel bir tercih olacaktır.

25 mayıs 2022 14:03

8. evli değilseniz aileniz yok mu ve onlar takmayacak mı? evli değilseniz dememin sebebi aile olarak takmanız zaten yeterli olacak ve siz ekstra takı takmak yükümlülüğünde değilsiniz.

25 mayıs 2022 14:38

9. Evli değilim a7. Ailem de takacak elbette ama kuzenimle kardeş gibi büyüdük, kız kardeşim evlenseydi ona da ayrı takı takacaktım. Kendisine de o yüzden takmak istiyorum açıkçası :)

25 mayıs 2022 16:11

10. o zaman (link: https://www.kocak.com.tr/14-ayar-kare-altin-kupe-00?c=43 şöyle) bir şey al süslü hem günlük hem çeyrekten iyi.

25 mayıs 2022 16:17