kızlar cuma düğün olmaz mı ? ailemle sorun yaşıyorum.?

kızlar canım aşırı sıkkın. ağustos ayında düğün yapacağız ancak cuma cumartesi arası 60-70 k min fark çıkıyor. biz de beğendiğimiz yeri cuma ayarlayalım dedik. ben ailemin problem çıkaracağını düşünemedim bu sebeple erkek arkadaşımın ailesiyle cuma olacakmış gibi konuştum. bu akşam konuyu bi açtım içimden geçtiler. ( söz nişanı birlikte ve evde yapacağım mart sonu) nişanını da düğününü de saçma sapan yapıyorsun, bize hiç sormuyosun vsvs. sinirden ağlıyorum. allah aşkına cuma düğün yapılmaz mı bi bana mı normal geliyor size sorayım dedim kızlar.

tarih
    oy (güzelinden)

1. farki kendi ceplerinden mi verecekler?

2 şubat 02:02

2. Ben cuma yaptım gelemeyenler oldu ama yer yoktu yaptim gecti yani.onlara haber vermeden erkek arkadasinin ailesine söylemene bozulabilirler de icinden gecilecek bir durum yok bence

2 şubat 02:03

3. Yok a2 bozuldukları konu o değil. Neymiş cuma düğün olmazmış insanlar çalışıyormuş,yetişemezmiş. Ben her şeye kendim karar veriyomuşum. İstedikleri gibi nişan da yapmamışım vs

2 şubat 02:06

4. Farkı öderlerse cumartesi olsun ödemezlerse cuma olsun bence de.benim ailemin cevresi hep emekli yani sizinkilerin de yaşıdır hepsi birkac gün önceden geldi.çocuklari falan da gelmeyiversin ya

2 şubat 02:11

5. A1 Süslü benim akrabalar istanbulda, düğün de istanbulda olacak. Ona rağmen bu problemler

2 şubat 02:18

6. Ay salla o zaman süslü ya.kıcını kaldirip gelemeyen de gelmesin bizimkiler nerelerden gelmisti... sıkma sen canını cuma da olur gayet benim kına persembeydi yani ona bile herkes gelmisti.

2 şubat 02:24

7. Düğünler senin için değil altın getirip bok gibi düğün diye dedikodu yapacaklar için

Cuma günü işten izin alamadık, yetişemedik diye bahaneler sıralanacakken geleceğiz derlerken gelmeyecekler altınının üstüne yatacak çoğu kişi

Sende 100 kişilik ayarladığın düğünü sadece aile arasında mini kokteyl yapmışsın gibi kocaaaa bir düğün masrafı sana gircek

2 şubat 02:37

8. Cumartesi gündüz yap canikom hem daha uygun olur hem sizinkilerin gönlü olur

2 şubat 02:58

9. Eşimin ailesi uygun diye cuma ya da Pazar oldun diye tutturmuştu benim akrabalArım başka şehirden gelecek şehir dışında yaşayan arkadaşlarımız var diye ben de cmt diye tutturmuştum aklıma geldi sinirim bozuldu. Aradaki fark şimdi ne kadar bilmiyorum ama o zaman cüzzi bi miktardı.

2 şubat 08:56

10. Nişanınız daha olmamış mekanı aileniz tutacaksa tüm masrafları karşılıcaklarsa nişanı büyük yapın, gönülleri olsun.

2 şubat 09:32