lüleburgaz nasıl bir şehir?    ?

bir kadın yalnız yaşayabilir mi? kadın arkadaşları ile bir gece çıkıp içip, güvenli şekilde evine dönebilir mi?

1. dogdugumdan beri burgaz'da yasiyorum. onceden cok daha rahat bir yerdi suslum. sonradan sonraya artan goclerle ve cingene nufusun iyice arsizlasmasiyla gece vakti eve guvenle donmek biraz daha zorlasti. bundan bi 7-8 sene once biraz kisa bir etek giydiginizde max. birileri bakarken artik laf atilmasi garanti. carsi ici, carsiya yakin yerler yine daha rahat tabii. ama evde yalnız yasamak konusunda bence korkmayin o konuda sıkıntı olacagini sanmam. gunduzleri de korkacak pek bir sey olmaz cok tenha yerlerde veya roman mahallesi gibi yerlerde bulunmadikca

28 şubat 2021 21:34

2. lüleburgaz bir şehir değil.

28 şubat 2021 21:37

3. ortaokul zamani 2 sene luleburgazda yasamistik ailemle.12 sene oldu nerdeyse hala butun komsularla gorusuruz,gider geliriz beraber yaz tatillerine de ciktik.komsuluk acisindan cok guzeldi gercekten insani cok icten ve samimi.annemler her hafta eglenmeye cikarlardi arkadaslariyla gayet.ama cingeneler vardi o zamanda cok fazla sonralarda artmis olabilir onu bilemiyorum.

28 şubat 2021 21:42