lüleburgazlı erkekler nasıl olur? lüleburgaz insanı?

tabii ki genelleme yapamayız ama sonuçta çoğu şehirden kültür, gelenekler ve modernlik farkları var. tecrübeleri duymak istiyorum en azından süslüler<3

1. dogma buyume buraliyim, 25 yasindayim. 2 3 yildir cevremi oldukca seyreklestirdim. sorunun cevabi pic olurlar suslum <3

4 temmuz 2022 20:50

2. Anonim 1e katılmakla birlikte bu tarafın ailelerin koloni halinde yaşadığını söyleyebilirim. İleriye dönük ilişkiniz varsa bilginiz olsun...

5 temmuz 2022 00:12

3. Luleburgazi cok severim istanbuldan sonra benim icin en yasanilabilir yer, ama sonucta orasi trakya ve erkekleri de trakya erkegi haliyle. Sorumsuz olduklarini dusunuyorum cunku daha once hic sorumluluk sahibi bi trakyali erkek gormedim. Tembel oluyolar cidden ya parayla bile iş yaptıramıyosun anca piiizlensinler. Bu arada Yolunuz burgaza duserse ferah lahmacundan lahmacun yiyin dehset iyi yapiyolar hahaha

5 temmuz 2022 00:23

4. avantajları : Sizi sıkmazlar , boğmazlar , alanınıza karışmaz , genelde moderndir , size ve ailenize saygı duyarlar , ortama ayak uydururlar , sosyaldirler. Dezavantajları : Fazla rahattırlar ve bu rahatlık bazen sorumsuzluk boyutuna gelebilir.Gezmeye ve sosyalliğe önem verirler , bazen bu da aşırıya kaçabiliyor. Çevresi sıklıkla alkol tüketen insanlardan oluşur. Genel olarak iyidirler ama trakyayı hiçbir yere değişmem.

5 temmuz 2022 09:33