lacivert elbiseye hangi renk canta ve ayakkabi?

suslulerim lacivert elbiseye hangi renk ayakkabi ve canta gider? ve taki konusunda da kararsizim. pirlanta dusunmustum, gold pek yakismaz gibi. birde inci kupe olabilir ama emin degilim. yardimdi olabilirmisiniz suslulerim. elbisenin yirtmaci var, ayakkabi gorunuyor o yuzden renk konusu onemli

1. Elbise bu

(link: https://ibb.co/55TqF0v https://ibb.co/55TqF0v)

(link: https://ibb.co/gwcqC49 https://ibb.co/gwcqC49)

(link: https://ibb.co/Bq3L3HH https://ibb.co/Bq3L3HH)

20 eylül 2024 12:56

2. Bence siyah yakışabilir, konudan ayrı olarak sana çok yakışmış elbise

20 eylül 2024 13:02

3. sade ve sik olmak istiyorsan nude ve ten rengi ayakkabi gumus canta. ama biraz iddia katmak istiyorsan ayakkabinin alti kirmizi veya cherry renk olsun. taki olarak pirlanta kupe kullanabilirsin. sade su yolu gumus bileklik sec. eger cantan gumus gri tonlarinda ise gold taki olmasin. masallah bembeyaz ele avuca gelecek bi kadinsin.

20 eylül 2024 13:04

4. bu arada kocaman bir hayirrr siyah icin. laci ile siyah asla cok kotu. ikisi de birbirini bogar.

20 eylül 2024 13:04

5. Susluler cok tesekkurederim :) Sade olmaktan yanayim ama elbise cok cok sade oldugu icin boyle bir canta dusunmustum. Sizce yakisir mi?

(link: https://ibb.co/gzvt5k1 https://ibb.co/gzvt5k1)

20 eylül 2024 13:06

6. elbise bence çok güzel süslü önce onu diyeyim sana da yakışmış güle güle giy

bence altın konusunda yanılıyorsun lacivert ve altın mükkemmel uyuyor. (link: https://www.instagram.com/p/C9MYC92C4T3/?img_index=1 şu) tarzda modern cuff tarzı bilezik ve minimal altın rengi taşlı ya da taşsız küpe ile kombinlerdim ben olsam. saçı da salaş bi toplardım sağdan soldan rastgele tutamlar düşürerek.

ayakkabı biraz zor hakikaten. bu elbise platform ister, tek bantlı platformlu yüksek bi ayakkabı güzel olur. ben olsam onu da zümrüt yeşili gibi bi ters köşe yapardım. çantayı bilemedim yalnız onu da diğer süslüler bulursa süper olur

20 eylül 2024 13:07

7. A5 evet haklisin suslu. Nude ayakkabi yakisir mi boyle tasli cantaya? Siyah ayakkabi bence pek guzel olmaz, o yuzden baska secenek kalmiyor sanki

20 eylül 2024 13:29

8. Lacivertle siyahı sakın bir arada kullanma aşırı kötü durur bu elbiseye golddan çok gümüş bir ayakkabı ve yine gümüş rengi bir çantayla kombinle. Saçını mutlaka toplu kullan ve uzun su yolu bir küpe ve bileklikle görüntüyü tamamla.

20 eylül 2024 13:54

9. İnce bantlı gümüş ayakkabı kesinlikle, çanta ben olsam minicik kırmızı bir rugan çanta alırdım ve kırmızı ruj sürerdim. Takı olarak da büyük pırlanta bir küpe ve ince parlak bir kaç bileklik. Saçlarını bence de toplamalısın. Pırlanta-kırmızı-lacivert uyumunu ben çook seviyorum, ama kırmızıyı hiç katmadan da gayet güzel bir kombin olur. En sevdiğim ofis kombinlerimden birisi lacivert kalın bir kumaştan gömlek elbisem var düğmeli, onunla birebir aynı ton lacivert sneakerlarım var baya formal duran ve kırmızı çanta takıyorum, parlak ama ince bir pırlanta kolye, küpe ve bileklik takıyorum. Çok çok sade aslında kombin ama çok şık duruyor önemli toplantılarım olduğunda yaptım bir kaç kez bu kombini :) çok güzelmiş elbisen de süslücüm güle güle giy.

20 eylül 2024 14:25

10. kesinlikle gümüş/gri renk ayakkabı ve çanta. ayakkabı mutlaka bantlı olmalı. kapalı topuklu bu elbiseye olmaz. takı seçimin de gümüş/pırlanta özellikle a6'nın dediği gibi su yolu tarzı olursa çok şık olur. bu arada elbise gerçekten çok yakışmış.

20 eylül 2024 14:29