laroxyl nasıl bir ilaç süslüler?

nörolog migren için bunu verdi gerçekten işe yaradı ama prospektüsünde antidepresan olduğu yazıyor acaba içmeye devam etmeli miyim bilemedim. antidepresandan anlayan arkadaşlar nasıl bir antidepresan bu ilaç?

1. Bana da gastroenteroloji doktoru vermişti. Hayatımda stres yaptığım çok fazla olay vardı ve artık midem cayır cayır yanmaya başlamıştı bu stresten mutsuzluktan. Bu ilacı yazdı kullandım gerçekten çok iyi geldi bana da. Uyumadan 1 saat önce içiyordum bebekler gibi uyuyordum. Müko bir ilaç 🤩

25 eylül 2022 08:32

2. bu ilacı bir sene kadar migren için kullandım. antidepresan ancak muhtemelen size verdiği çok düşük bir doz ve o da kas gevşetici olarak fonksiyon gösteriyor. antidepresan etkisi için daha yüksek bir dozda kullanılması gerekiyor diye biliyorum.

çok fazla migren atağı yaşıyordum haftada 5 gün gibi filandı neredeyse. 1 sene ilaç tedavisi gördükten sonra migren ataklarım ayda 1'e filan düştü. doktorunuza güvenin.

25 eylül 2022 10:59

3. Düşük doz süslü 10mg, içtikten sonra başımın arkasındaki sürekli olan ağrı gitti geceleride uyutuyor evet ama kafamda garip bir sersemlik var 😬

25 eylül 2022 12:12

4. kas gevşetici olarak kullanmıştım ben de, ilk zamanlar aşırı uyku yaptı bir hafta 10 gün sonra normale döndüm

25 eylül 2022 12:43

5. O sersemlik birkaç kullanım sonra geçiyor ss merak etme