maşada 25mm mi 32mm mi karar veremedim?

süslüler iyi geceler hayatımda ilk defa maşa alacağım da 25 mm mi alsam 32 mi karar veremedim. bu zamana kadar kuaförde yaptırdığım bütün maşalar korkunçtu hepsine su dalgası olsun aşırı doğal olsun diye yalvardım resmen ama hiçbiri istediğim gibi olmadı o yüzden kullandıkları maşaya da yönteme de dikkat etmedim. kuaförler saçımda maşanın çok zor durduğunu ve tutmadığını söylüyorlardı her seferinde o yüzden 32mm kolay bozulur mu diye korkuyorum sprey falan da kullanmayı düşünmüyorum çünkü. saçım omzumun aşağısında 25 çok ince olmaz herhalde siz ne düşünüyorsunuz

1. Dogal dursun diyorsan 32 al süslü ozellikle kalin tutam alirsan su dalgasina yakin bir gorunun elde edebilirsin bile.

24 ocak 2020 00:18

2. Saçınız kısaymış kesinlikle 25 diyorum. 32 hiçbir işe yaramaz kısa saçta

24 ocak 2020 00:25

3. uzun sacliyim, ben de cok kararsiz kalmistim ve hata edip 25 aldim. ama sizin saciniz cok uzun degil anladigim kadariyla bu sebeple 32 tutmayabilir.

24 ocak 2020 00:29

4. Saçım omuzlarımdan 2-3 parmak aşağıda 32 mm aldım çok pişmanım asla tutmuyor. 25 al bir de çağla şıkelin nasıl doğal maşa yapıyorum videosunu izle süslü, hayatımı kurtardı resmen çok doğal su dalgası gibi oluyor saçlarım 25 mm maşayla

24 ocak 2020 00:37

5. süslü izledim çağla şikeli ama ben asıl melis erkılıç diye bi kızın videosunu izledim saçı uzun olmasına rağmen o da 25mm kullanıyor galiba ve onun saçı tam benim yapmak istediğim gibi oldu. maşa yaparken el değiştirmeyi ve diplere hacim vermeyi falan çok iyi yapıyor bence ben onu baya beğendim. benim saçım da omzumun bi 4 parmak altında galiba 25 alacağım ben de

24 ocak 2020 00:48

6. Benim saçlarım kalın tellidir her şekle girer ama orta boydayken benim saçım bile 32 mm yle tutmuyor. Maşa çok kalın geliyor. 25mm alıp geniş dişli tarakla açabilirsin saçını süslü doğal görünüm için.

24 ocak 2020 00:50

7. dimi ya ki benim saçlarım kendiliğinden düzdür ona rağmen dümdüz fön çektirdiğimde bile en fazla 3-4 saat götürüyor sonra uçları yine kendi haline dönüyor yani o kadar işlem tutmayan bi saçım var. 25 alsam bile spreyli kullanmam gerekecek sanırım

24 ocak 2020 00:52

8. Saclarimda toka iki dakika durdugunda bile sekli oyle kaliyor ama 32 mm masa maalesef tutmuyor. Uzun saclarim. 25'le dagitarak cok dogal dalgalar elde edebiliyorum. El alisiyor bir sure sonra.

24 ocak 2020 00:58

9. Süslü, 25 daha uzun kalıcı olur, 32 kalıcı olmaz diye bir şey yok. Saçının cinsiyle alakalı bu. İnce telli saçta maşa çok durmaz, her ikisi de bir süre sonra düşer.

Daha küçük ve sık dalgalar istiyorsan 25mm, dara kalın ve doğal maşa istiyorsan 32 mm tercih et.

Saçının boyu da önemli. 32 mm saç için en az omuzdan biraz aşağıda saçın olması gerekir, zira kalın maşa olduğundan saracak saç uzunluğu da önemli

24 ocak 2020 02:28

10. 25 mm diyorum çünkü saçlarınızdan aldığınız tutamları önce kendi etrafında sonra maşanın etrafında döndürerek maşa yaparsanız aldığınız tutamın boyutuna göre dalgaların sıklığı değişicektir. (ve iiinanılmaz doğal duruyor böyle)

32'ye saramamak ise maşayı işlevsizleştirir.

24 ocak 2020 18:42