mail adresinden kişinin doğum tarihini yaşını öğrenmek mümkün mü?

süslüler yaşını çok merak ettiğim bir bey var ama gidip de yaşınız kaç diyemiyorum tabii ki. yakın çevresine de sormam mümkün değil. adamın cv’sinde de doğum tarihi yazmıyor. facede de doğum tarihi görünmüyor, zaman tünelinde de arkadaşları tarafından doğum günü kutlamalı bir paylaşım yok.  eskiden çok iyi hatırlıyorum mail adresinde “profiline bak” diye bir bölüm vardı ve herkese açık halde ise doğum tarihi filan görünürdü ama şimdi mailden profile nasıl giriliyor bir türlü bulamıyorum ya, artık öyle bir şey yok mu?  sadece soruyu cevaplarsanız sevinirim. öğrenmek istediğim şey adamın doğum tarihine mail profilden ulaşmam mümkün mü? lütfen soru hakkında bilginiz varsa yanıtlayın, yoksa es geçin.  bekar telaşlanmayın.

1. Soru sahibi süslü daha cevap gelmeden neden insanları yargılayıp, ne yapmalarını söylediğinizi anlamadım. Kimseye kalmadı ne yapılmasını söylemek. Size kötü yorum gelir o zaman dersiniz bunları.

Ve hayır bulamazsınız.

24 aralık 2018 12:14

2. mümkün ama gizlidir artık eskisi gibi bakılmıyor. cvsinde mezun olduğu okullar vardır google ile ismi mezun olduğu okul şekilinde aratın oradan kaç mezunu olduğunu bulabilirsiniz öyle hesaplarsınız

24 aralık 2018 12:16

3. Bak işte dakka bir gol bir, hemen ilk yorumla sorudan alakasız polemik amaçlı bir cevapla damlamışsınız. Şu sorudan alakasız yorumunuzla son paragraftaki cümlelerimin ön yargı olmadığını gayet açık gösteriyor. O cümle olmasaydı eğer şu soruya gelebilecek yanıtlar: Adam evli mi sen önce onu öğren tmmmı, medeni durumunu bilmeden heveslenme cnmsssss vb. kadınlar kulübü timi tarafından sorudan alakasız atarlı yorumlar... “Gönül işleri” bölümünde “birisinden hoşlanıyorum, nasıl adım atabilirim, şusunu busunu merak ediyorum nasıl öğrenebilirim” vb sorulara 2 tane soruya yönelik cevap geliyorsa, gerisi full yukarıdaki gibi cevaplar. Şu an sizin yaptığınız gibi! Dediğim gibi polemiklerle uğraşamam, sadece soruma yanıt istiyorum, bilmiyorsanız es geçiniz lütfen. Teşekkürler.

2.anonimciğim, CV’sinde ünv başlama ve bitirme yılı yazıyor ama ne bileyim belki erken başlamıştır diye düşünüp yaşı kesin şudur diyemedim. O yüzden mail profilden yaşına ulaşmam mümkün mü acaba diye öğrenmek istemiştim. Eskiden kişinin mailine sağ tık yapardık:D profile gir diye bir bölüm olurdu ve eğer “Herkese açık” haldeyse tüm yaş vb. Bilgilere ulaşılırdı, kapalıysa da ulaşılmazdı. Ama şimdi ben bu profile nereden giriliyor onu bile bulamadım ya, artık öyle bir şey yok mu acaba? Yanıtınız için de çok teşekkür ederim 😘

24 aralık 2018 13:08