manevi , ruhsal olarak yorgunluk ?

belki benden başka böyle birşey yaşamış olan vardır diye anlatıyorum süslü kızlar  aslında çok genel olcak ama kalabalık bir ortamda vakit geçirdiğimde (bölümdeki 8 9 kişilik kız erkek bi grubumuz var onlar mesela) acayip yorgun hissediyorum eve gelip direk uyumak istiyorum. sadece bi kafede falan oturup çay içsek bile böyle oluyor yaklaşık 2 senedir hatta. sonra uyumak istiyorum uyuyamıyorum ve ertesi gün falan bide ağlama hissi geliyor. ortamdaki kötü enerjiyi mi çekiyorum nedir var mı durumu anlayan :(

1. Tükenmislik sendromu mu?

7 aralık 2017 17:10

2. Yok anonimcim ya sanmam jjsglhdjdks

Enerji düşüklüğü gibi birşey anlatmak istedim

7 aralık 2017 17:12

3. Aynı şeyleri yaşıyormuşuz süslüm ben de anlam veremiyorum.ortamda erkek olduğu zaman oluyo bana kız arkadaşlarımla etkilemiyo ama dediğin gibi sadece oturup bi saat muhabbet etsek akşam bazen  ağlıyorum aşırı yorgun hissediyorum.ben de anlamıyorum hani desem hiç erkekle muhattap olmadım ona geriliyorum öyle bişi de Yok gayet erkek arkadaşlarım da oldu ama lisede böyle hissetmezdim şu bi kaç senedir var bende de. ama erkek enerjisi mi yoran aşağı çeken yoksa başka bi problem mi bilmiyorum takipteyim soruyu

7 aralık 2017 17:28

4. sizi o kadar iyi anlıyorum ki..

7 aralık 2017 17:34

5. Hii sonradan anladim. Benim de hazirliktayken kalabalik arkadas grubuyla cikinca oyle olurdu. Cok yoruyor. Sonraki yillarda gorusulmuyor zaten o kadar kalabalik bi daha cekmedim. Tek care o kadar kalabaliklasmamak galiba agshdk

7 aralık 2017 17:36

6. Aa yalnız değilim inanmıyorum ya

Biri bizi aydınlatsa mı acaba süslüler ya :(

Ben yıldım da :(

Kalabalık olmasa da 3-5 kişi bile yetiyor ya

7 aralık 2017 17:48

7. (yazar: padme) çok teşekkür ederim :)

ingilizcem pek iyi değil maalesef ,  türkçe kaynak var mıdır ki :(

7 aralık 2017 18:02

8. (yazar: padme) galiba tam da bundan bahsetmişim , teşekkürler tekrar :))

7 aralık 2017 19:14

9. Son yazarın yazdığı şey hayata bakış açımı değiştirdi kesinlikle alıcam kitabı falan.

Bu arada soruyu soran süslücüm adanada olma ihtimaliniz ne

8 aralık 2017 17:07

10. adanada değilim anonim süslücüm :)

Ama adanalı arkadaşlar bahsettiğim gruba dahil :)

8 aralık 2017 17:11