marka çanta sevdası çok "teyze işi" bir şey değil mi?

1. Marka çanta sevdası sırf etiket gösterme amacıyla takılıyorsa çok teyze işi değil çok görmemişlik işi ama aynı zamanda marka çantalardan sırf kaliteli olduğu için uzun zamanlar rahat kullanmak amacıyla alan insanlarda var bu başka bir olay.

2 şubat 2021 14:34

2. Kalitesiz canta takmak daha pahali

2 şubat 2021 14:37

3. paranız yok diye kıskanıyorsunuz anladık da boklamayın

2 şubat 2021 14:42

4. Marka canta alabilecek "teyze yasina" geldiginde tekrar goruselim canim ok..

2 şubat 2021 14:45

5. insanları neden sürekli bi kalıba sokmaya çalışıyorsunuz asla anlamıyorum. istiyorsa marka çanta alır, istemiyorsa almaz. herkes keyfine göre.

2 şubat 2021 14:47

6. bim'e gelene kadar öyledir kesin jhdkjds

2 şubat 2021 15:00

7. Bence marka takıntısı genel olarak çok mantıksız. Bunu marka alabilecek durumda olan biri olarak söylüyorum, sadece almamayi tercih ediyorum çünkü markaya vereceğim para yerine o parayla kendime kitap, hobi malzemesi alırım veya kenara koyarım. Kısacası kapitalist sisteme yatırım yapacağıma kendime yaparım.

2 şubat 2021 15:22

8. sözlüğün kutsalları:

- kedi

- veganlık

- porno

- bim

- kitap

bunlardan en az üçünü sahiplenmeyeni buralarda barındırmıyorlarmış dfghk

2 şubat 2021 15:53

9. Siz gercek marka canta görmemişsiniz. Pazarda satılan kötü replikalar gözünüzü bozmuş

2 şubat 2021 15:56

10. ya neremle güleyim, merka çantayı aynen pierre cardinle beymen sandın herhalde, ysl olsun celne olsun miumiu olsun o kadar güzel çantaları var ki, keşke alıp da taksam. pazarda çakma göre göre bu beğenmemezlik oturmuş olmasın süslüm?

2 şubat 2021 16:06