mast yaparken seks dusunmemek normal mi?

bunu bi arkadasima anlattim cok sasirdi ya hayal kuruyormus ya da bir sey izliyormus. ben hayatin olagan akisindan seyler dusunmeye devam ediyorum telefon faturam kac lira oldu, witcher serisine mi baslasam,o etegi alsa miydim falan. hic hayal kurmuyorum hicbir seye bakmiyorum. masti da parmaklarımi icime sokarak yapmiyorum kiyafetin uzerinden baski yapiyorum en cok zevk onda oluyor gibi geliyor. bakire degilim bu arada. bakireyken de boyle yapiyordum.

1. ya sence normal mi niye mastürbasyon yaparken telefon faturanı düşünesin alshdşdnsbf

12 eylül 2021 13:15

2. Zevk almanın tek çeşit bir yolu olsa çok saçma olurdu. Sizi ne mutlu ediyorsa o.

12 eylül 2021 13:16

3. Alışılmadık bi şey ama Orgazm olabiliyosan ne güzel

12 eylül 2021 13:16

4. Ben de boyleyim demeye geldim. Mast yontemimiz de ayni hatta

12 eylül 2021 13:20

5. Ya özellikle seks dusunmuyor degilim dikkatim dagiliyor yani gqhwgqhwg bugun aklima fransizca bi kelime takildi neydi ya derken hamburger mi yesem pizza mi onu dusundum sonra arkadasimin son an bulusma iptal etmesi geldi ona sinirlendim ve bitti mast

12 eylül 2021 13:20

6. Pilli masaj aleti rahat bir yere uzanış sonrası bam bam...canım istedi

12 eylül 2021 13:25

7. kamki ben bazen sirf bunlari dusunmemek için mast yapiyorum snsjjsjs ilgincmis

12 eylül 2021 14:51

8. ben eskiden hiç hayal kurmadan yapardım ama böyle saçma şeyler de düşünmezdim, sadece ordaki hisse odaklanır aa bu hareket zevkliymiş aha şimdi geliyo tarzı düşünürdüm. sonra sevişme hayali kurarak denedim ve çok daha güzel geldi. o günden beri de hep hayal kurarak yaparım daha tatmin edici oluyor

12 eylül 2021 14:54

9. ya günlük endişelerini, gelecek kaygılarını bi kenara atabileceğimiz o var, orda da düşünmem bunları yani. chris evans mı faturalar mı

12 eylül 2021 15:08

10. anon6 soruyla ne alaka? evde başkaları masaj yapacak onunla falan ıyy. şarjlı diş fırçası, yok masaj aleti. kukusunu keşfetmiş, oyuncak gibi habire kurcalayan al yanaklı bücür doldu burası iyice

12 eylül 2021 16:01