masterchef hasan ve pelinin neden anlaşamıyor gibiler süslüler ?

arada bir izliyorum çok bilgim yok siz biliyor musunuz

1. Hasan sevgilisinden ayar yemiştir:d

19 ekim 2021 22:25

2. Hasan genel olarak sergen le bir olup kadınları ezmeye başladılar da ondan bence peline özgü değil dilarayla burcuya da yapıyorlar

19 ekim 2021 22:30

3. Pelin çok ağlak mıymıy bir kadın değil mi ya sorudan bağımsız olarak

19 ekim 2021 22:37

4. Bence pelin baya baya hasana ilgi duyduğu için hasan kız arkadaşından ayar yedi. Zaten yakıştırmalar falan yapıldı ınstada hasan-pelin sayfaları bile görmüştüm ben. Bu arasa pelini hiççç beğenmiyorum aşırı mıy mıy sinir bir tip bu hafta o elenir inş sjdkfk

19 ekim 2021 22:47

5. pelinin de sevgilisi varnış süslüler. ayrıca hasandan büyükmüş baya. bence de hasan sevgilisinden ayar yedi :d hatta bi pelin hasan sayfasına mesaj atıp kapattırmış rahatsız oluyorum diyerek.

Bu arada pelin instagramda gerçekten çok kötü :( makyajı, pozları, kullandığı filtreler filan aşırı kıro gibi geliyor bana

19 ekim 2021 23:02

6. Sosyal medyada Hasan Pelin diye bir fan sayfası açılmıştı, Hasan’ın sevgilisi admine mesaj atıp sayfayı kapatmasını rahatsız olduğunu söylemiş. Sosyal medyada ikisi hakkında çok yorum yazıldı ve yakıştırıldılar. Sevgilisi rahatsız oldu muhtemelen şimdi Hasan kızın yüzüne bakmıyor, bulunduğu takıma seçtirmiyor

19 ekim 2021 23:25

7. iki tarafın sevgilisi var ama tahmin edin kim ergen gibi davranıyor. Sevgilisinden ayar yediği belli ama şu haliyle kıza yaptıkları saçma. Sevgilisi de güya doktor ama ikisi de ergen yani

19 ekim 2021 23:32

8. Bildiğim kadarıyla mertin de sevgilisi var ama pelin son seçilince üzüldüğü için teselli amaçlı sarıldı. Mertin sevgilisi de kendi gibi kaliteli olacağı için bu harekete takılmamıştır eminim.

19 ekim 2021 23:36

9. ayyy merttt ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

süslüler mustafa hakkında ne düşünüyorsunuz :d bana ikisi çok tatlı geliyor

19 ekim 2021 23:52

10. hasan, pelinle diyaloga girmekten bile kaçınıyor artık nasıl bir ayar yediyse sevgilisinden, bence basta hasanın radarındaydı pelin herkesin ilgisini çekince bu durum, sevgilisinden ayar yedi. özellikle pelin yokmus gibi davranıyor bu durum daha da fazla ilgi çekiyor.

20 ekim 2021 00:08