menemende ev tutulur mu yaşanır mı?

öğrenciyim emekli ailemle taşınacağım süslüler güvenli midir tavsiye eder misiniz çiğli çevresinde en mantıklı burası geldi

1. menemene de izmirde yaşıyorum demezsin foçaya karşıyakaya yakın oluşu güzel sadece yoksa emekliler için bile sıkıcı bomboş bir yer menemen.

21 eylül 2021 20:41

2. Menemen kötü ancak menemenin bir mahallesi olan villakent çok daha gelişmiş ve nezih ailelerin oturduğu bir yer. Ben o taraflara taşınacak olsam villakent ve eski foça haricine bakmazdım.

21 eylül 2021 20:46

3. bunu sorduğuna göre başka yerden geleceksiniz. nereden taşınacağınıza bağlı bir konu.

21 eylül 2021 20:46

4. Cevaplarınız için teşekkürler süslüler açıkçası ucuz olduğu için mantıklı gelmişti sosyal hayatı 2. Plana attım. keşke bostanlıdan falan ev tutabilsem ama arada minimum 1000 tl var değerlendiremiyorum bile. Foçada bağarası diye bir yer varmış sanırım yeni evler çok da ucuzmuş kiralık ev ilanı bile yok orada bu yüzden hiçbir fikrim yok. Anonim 3 karadeniz ilinden taşınacağız

21 eylül 2021 20:59

5. Kira için tahmini bütçeniz nedir süslü ? Ona göre belki menemenden daha iyi yerler önerebiliriz

21 eylül 2021 21:12

6. süslü ulukent'e bak ve çiğli balatçık-harmandalıdaki evlere bak. menemen asarlık'a sakın bakma

21 eylül 2021 21:17

7. karadeniz'den gelen birinin menemen'de çok sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.

izmir, istanbul gibi pahalı bir şehir. bornova'da ahırdan hallice evlere 1500 isteyen biliyorum. sırf talep var diye çok acımasızca yüksek tutuyorlar kiraları. ben izmirli olmasam gelip nerede otururdum diye düşündüğümde pek cevap veremiyorum.

21 eylül 2021 21:25

8. Anonim 2 bütçem 2000 lira süslüm

21 eylül 2021 21:27

9. Anonim 5 ulukente mutlaka bakıcam aklımda süslüm daha önce de tavsiye eden olmuştu

21 eylül 2021 21:28

10. aklıma gelmişken egekent'e de bakabilirsin, katip çelebiye gideceğini zannediyorum, iki otobüs kullanacaksın anlamına geliyor ama dağlık-kayalık bölge olduğu için deprem açısından dayanıklı. egekentte 10 yıl yaşadım, tam bir emekli semti. her yer yokuş ama havası çok güzel ve denizi görür çoğu ev. evka-5 de aynı şekilde, egekent'in daha tepesindeki muhit. orası da güzeldir. egekent de evka 5 de çiğliye bağlı.

21 eylül 2021 21:31