merhaba, anal birleşme öncesi temizliğinizi nasıl yapıyorsunuz, lavman kullanıyor musunuz?

1. Ben orayla sadece sıçıyorum

14 şubat 2021 22:09

2. bir hortumu oraya yerleştirin eşiniz/partneriniz emip tükürsün. tebrikler hazırsınız

14 şubat 2021 22:12

3. uzun zaman önce 2 kez anal seks yaptım, 2sinde de hiç hazırlık yapmadım, seks esnasında kendiliğinden oldu. Hiç bi sıkıntı da yaşamadım hazırlıksızlıkla ilgili. Ama hiç zevk almadım açıkçası. Yıllardır da yapmadım bu yüzden. Gereksiz geldi bana kadın tarafı olarak. Ama anal yoldan orgazm olan bile varmış efsanelere göre...

14 şubat 2021 22:16

4. Ay sizin temizlik anlayışınız da mı var?

14 şubat 2021 22:27

5. Ben hazırlıksız mı yapım dedim? Seks akıp giderken işler anala evrilince ay bi dakka lavman yapmam lazım diye durmayı tercih etmedim sadece, sıkıntı da yaşamadım, tecrübemi anlattım. İlla ortalığı bok götürecek ya da penisin ucuna domates kabuğu yapışacak diye bi kaide yok.

Biri de beddua etmiş.😂😂😂

ne kadar yaygın olduğunu bi bilseniz, özellikle bekaretini "korumak" isteyenler arasında! Dünyadan haberiniz yok.

14 şubat 2021 22:51

6. Anal seks gerçekten rezalet bir şey. Eski erkek arkadaşım bana bu konuda çok ısrar etmişti. Bende çok merak ediyordum, başlamadan önce popomu kendisi temizlemişti, uyarıcı bir kayganlaştırıcı kullanıp bir 15 dakika bekledik. Bir takım atraksiyonlara girdikten sonra aşırı pişman oldum canım çok acıdı. Ama kendisi beni asla dinlemeyip hayvan gibi devam etmişti, ben istemiyorum dedikçe sus aptal gibi şeyler söylemişti. Yani bunun konuyla pek bir alakası yok ama anlatasım geldi. Kimseyle paylaşamamıştım :(

14 şubat 2021 22:53

7. a9 süslü, yaşadığınız şey için çok üzüldüm. bunun ne tür bir birleşmeyi tercih ettiğinizle alakası yok. eski erkek arkadaşınız siz durmak istemenize rağmen sizi zorlamış. yaşadığınız şeyin ne olduğunu ancak siz bilebilirsiniz ama karşılıklı zevk ve rızaya bağlı olmadığı açık. umarım bir daha başınıza gelmez.

14 şubat 2021 22:58

8. Hic lavman vs yapmadim dikkat etmedim hep hazirliksiz oldu hic de sorun yasamadim. Toplam 5 defa filan oldu. Bir daha da yapmam.Kayganlastirici,hindistan cevizi yağı , anestol krem vs denememe ragmen hep cok acidi, tavsiye etmiyorum.

15 şubat 2021 02:15

9. anonim 9, yaşadığınız şey tecavüz.. rızasız ve fiziksel zorlamayla yapılmış.. umarım ayrılmışsınızdır.

15 şubat 2021 18:32

10. sürekli lavman yapıp ölen bi kadın haberi var tehlikeli bir şey.

18 şubat 2021 20:04