merhaba, termos almak niyetindeyim stanley mi starnucks mı karar veremedim. stanley eskisi kadar iyi değilse öyle yorumlar okudum materyal ?

değişmiş eskisi gibi evladiyelik değil artık diye starbucks a mı yönelsem ne önerirsiniz?  8-9 saat sıcak tutması beklentim işteyken idare etsin

1. Starbucksin esamesi okunmaz stanleyin yaninda. 8-9 saat degil max 3 sa falan tutar. Su anki fiyatlarini kesinlikle hak etmiyor starbuckslar. Ben de 2 adet stanley var biri bimden biri amerikadan. ikisinden de cok memnunum ben bi fark gormedim ikisi arasinda. Alali cok fazla olmadi gerci ama gayet saglam duruyorlar

27 ocak 2022 00:28

2. Kesinlikle gözün kapalı stanley ss, starbucks onun yanında dahi duramaz

27 ocak 2022 00:47

3. Stanley almıştım zamlardan önce. Geçen gün kahve koyduğumu unutup arkadaşla buluştum, geldim. Yemekti şuydu buydu derken bi anda hatırladım ve hâlâ sıcaktı. İçtim bi güzel. Amazon'dan 0,47 olandan almıştım.

27 ocak 2022 01:11

4. Bu ne saçma versus ya starbucks 2 saat anca tutan bi şey. Termos stanleydir ennn kötü hali bile olsa karşılaştırılamaz çok memnunumm

27 ocak 2022 03:10

5. teşekkür ediyorum :)

27 ocak 2022 11:58

6. Starbucks kullandım evde işimi görüyor ama kesinlikle en fazla birkaç saat sıcak tutuyor 2-3 saatten sonra ılık-soğuk arası oluyor içecek. Stanley eskisi kadar iyi değil mevzusu da şu, birkaç yerde okuduğuma göre bu bim a101 vs yerlere gelenler amerika üretimi değilmiş çin'de falan üretiliyormuş ve stanley o termoslara ömür boyu garanti vermiyormuş. Ne kadar doğru bilmiyorum. Ne olursa olsun ikisi performans açısından kıyaslanmaz, stanley contigo ile ya da zojirushi ile falan kıyaslanır. Starbucks termoslar bence fiyatını haketmiyor.

27 ocak 2022 22:36