merter e alışverişe gidilir mi kıyafet için, önerebileceğiniz yerler var mı?

kızlar selam anadolu yakasında oturuyorum, merterde kıyafetlerin daha uygun olduğunu çok çeşit olduğunu falan duydum, cidden öyle mi? yazlık elbiseler falan almak istiyorum.

1. Ben de çoğu yerde perakende satış bile yok direkt toptan var diye biliyorum

29 nisan 2022 11:26

2. A3 şu güneşlide var diye ben de duydum ama cidden nerde kimse mi bilmez yani bir tuhaf

Merter’e de taaaa pandemiden önce 2019da annemle gitmiştik tabi heryerini bilemem ama yoktu hiç güzel ucuz yer

29 nisan 2022 11:43

3. Merter'e geldiginize degmez karsidan. Perakende satan yerlerde de oyle aman aman bir ucuzluk yok bir de cogu copluk yani guzel sey de pek yok. Anadolu yakasi icin artik orasi da eskisi gibi degil ama belki cilek sokak'a bakabilirsiniz. En azindan perakende satis var. fiyatlar orada da artti gerci.

29 nisan 2022 12:12

4. CEVAPLAR ÜZDÜ :( ÇİLEK SOKAK BAYA PAHALI ARTIK SÜSLÜM ESKİDEN BEŞ LİRAYA ÇOK GÜZEL ŞEYLER ALIRDIK ORADAN.

29 nisan 2022 12:28

5. Süslü pazarlarda satılıyor o toptancıların ihraç fazlaları. Fatih çarşamba pazarı, Yeşilköy sosyete pazarı, beylik pazarı, Bakırköy pazarı. Anadolu yakasını pek bilmiyorum. Yalnız pandemi nedeniyle ihracat yavaşladığı için pazarlarda da eskisi kadar güzel ve çok mal yok artık. İç piyasaya pazarlara yönelik üretilen kalitesiz şeyler dolu şu ara.

29 nisan 2022 15:04

6. teşekkürler bebekler.