1. metro chef markasına ait,
dondurulmuş çilek,
dondurulmuş kiraz,
dondurulmuş frenk üzümü,
dondurulmuş frambuaz,
dondurulmuş böğürtlen alıyorum smoothie yaparken aşırı kolay oluyor. uygun fiyatları gramaja vurduğunuzda.
bunun dışında de cecco markasının makarnalarını alıyorum bazen migrosta bulamıyorum gnocchiyi mesela. ya da dondurulmuş ravioli ve tortellini oluyor onları alıyorum (gizlinot: ben bu makarnaları hafif soğuk bölüm olan peynir ve kremaların yanından alıyorum sizin metronuzda nerede bilemedim ama). buzluktan çıkarıp hemen pişirip, hazır bir sosla birleştirince aşırı kısa sürede güzel bir yemek hazırlamış oluyorsunuz.
her metro markette var mı bilmiyorum ama benim yaşadığım yerdeki (gizlinot: bodrum) metroda halen ben & jerry dondurmaları satılıyor. onlardan alıyorum banko..
onun dışında tatlı ve acı sosları, tatlı ve ekşi soslarını, taco kabuklarını, guacamole ve nacho dip sosları var şöyle (link: https://www.n11.com/urun/la-fiesta-avokado-dip-sos-300-g-1223664?magaza=gurmegold kavanozlarda) bunları alıyorum. uluslararası mutfaklardaki elzem malzemeler var. kendi zevkinize göre evde deneyeceğiniz dünya mutfağına göre soslar alabilirsiniz süslü.
eskiden macrocenter bu kadar yaygın değilken ve migros büyümemişken çoğu güzel ürünü sadece kendi bünyesinde bulundururdu metro. ama şimdi migros ve macrodan neredeyse tek farkı toplu ürün satıyor olması...
şimdilik aklıma gelenler bunlar süslü. umarım yardımcı olabilmişimdir.