misafire paketli abur cubur dışında atıştırmalık olarak neler hazırlayabilirim?

yarın akşam arkadaşlarım gelecek. öyle akşam yemeği hazırlığı değil de pizza, peynir tabağı, atıştırmalıklar şeklinde bir hazırlık yapmak istiyorum. biraz kuru et falan alabilirim diye düşündüm. başka nasıl atıştırmalıklar olabilir? cips vs gibi direk paketi açıp koymalık, abur cubura kaçan şeylerden ziyade biraz daha karın doyuracak ve birkaç saat içinde hazırlayabileceğim bir şeyler önerebilir misiniz? teşekkürlerr

1. sana kolay gelecek bir iç harç ile burrito yapabilirsin. peynir tabağına üzüm, kuruyemiş, wasa koyayabilirsin ya da bira içilecekse ben kornişon çok severim yanında. dip sos ile cips açabilirsin ya da nachos yapabilirsin. peynirli kroket güzel olabilir ya da böyle peynirli patatesli toplar oluyor birayla çooook iyi. ortaya patates soğan halkası minik börek tarzı bi kızartma tabağı olabilir.

16 ekim 2023 20:39

2. Kuru olarak kuruyemiş iyi fikir+1. Islak olarak ekmekleri küçük kare kesip üstüne kaşar turşu ve bir kürdan.

16 ekim 2023 20:42

3. O kadar surede pogaca kek kisir yaparsin kiz

16 ekim 2023 22:32

4. herkese çok teşekkürler :)

a3 valla burrito da nacho da gerçekten güzel fikir nachoya baya yükseldim bi bakayım. Peynir topları da güzel fikir, hazır falafel de yapabilirim/alabilirim belki.

A5 Kek kısır yapabilirim evet aslında güzel fikir biraz gün menüsüne kaçıyor ben daha akşam menüsü istiyorum. Teşekkür ederim yine de ☺️

16 ekim 2023 23:39

5. hadi bakalım şimdiden eline sağlık iyi eğlenceler :)

17 ekim 2023 00:58