moralim çok bozuldu yıldız haritam yüzünden?

yıldız haritama baktırdım bir insanın herşeyi mi olumsuz olur? evlilik desen evlenemez evlenirse de mutsuz olur diyor. iş hayatı desen aradığını bulamaz iş hayatı yolunda gitmez diyor. her yönden kötü bir harita. moralim çok bozuldu. inşallah gerçek değildir bu harita işleri. siz inanıyor musunuz?

1. Haklısın süslü ben zaten inançlı biriyim fakat astrolojinin de bilimsel olduğunu düşünüyorum bu yüzden üzüldüm açıkcası. Fal gibi bir şey olsa asla inanıp üzülmem.

27 ağustos 2020 16:28

2. Guvenilir olmayabilir ondan emin değilim ama evlerdeki gezegenlere falan kendim de baktığımda kabaca kötü şeyler var. 7. Evimde kiron pluto, 10. Evimde neptun uranus mesela.

27 ağustos 2020 16:32

3. 10 senedir astrolojiyle ilgileniyorum ama bilimsel bir yanını Göremedim bu astroloji bilimsel diyenler bilimi nasıl tanımlıyor merak ediyorum. Bilimi kutsayan tayfadan değilim asla, bir şeye inanmak için bilimsel olması gerekmiyor bence ama astrolojinin bilimle hiçbir alakası yok saçmalıyorsunuz.

27 ağustos 2020 16:50

4. Suslum bende senle ayni seyleri yqsadim o kadar kotu seyler soylendiki durduk yere hayatimin icine edildi. Kendime kizdim niye boyle bisi yaptim diye. Alev Cedimagarin Sifaci kitabini okudum icinde astrolojiyle ilgili bir kisim vardi beni cok rahatlatti. Kitapciya gittiginde kucuk bir yer gidip okuyabilirsin.

27 ağustos 2020 17:08

5. Hangi kısım süslü? İmkanın varsa o kısmı çekip atabilir misin çok işime yarar gerçekten🙏

27 ağustos 2020 17:23

6. Pluto kötü değildir sanıldığı kadar hatta çok güçlü bir gezegen bulunduğu yerde köklü değişim yapar 7. Ev sadece evlilik evi değil ortaklık ve açık dusmanliklar evi bu konuda bir tecrübe yaşayıp köklü değişim yapıp daha iyiye gideceksiniz Neptün e sadece belirsizlik olarak bakmamak lazım hayal / yenilik / maddi olmayan seyler Uranüs anilik demek yanı olumlu acıdan bak hayallerin hiç beklemeigin bir anda gerçek olabilir astroloji de tek bir konumun ya da gezegenin tek bir anlami yoktur kesinlikle

27 ağustos 2020 17:29

7. Çok teşekkür ederim süslüm içimi rahatlattın biraz🙏🙏

27 ağustos 2020 17:33

8. Süslü bir de Doğum haritasında da öte bir irademiz var kader dediğimiz şey bizim irademiz dışında olan bir şey değil. Mesela Merkür’ün yanık olamasina kötü derler ama acun ilicalinin Merkür’ün yanik sence iletişimi kötü mü? Ya da Haritada retro çoksa zor bir hayat okur derler Dinçer Güner’in haritasının tamamı retro adam Türkiye’nin en çok kazanan astrologlarından . O yüzden moralini asla bozma her şeyin üstünde irademiz var Doğum haritasi , kader bunlar belki yol ayrımlarini gösterir ama asla hangi yoldan gideceğini göstermez

27 ağustos 2020 18:20

9. Öncelikle katılıyorum süslülere astroloji bilim değil tabiki, yöntemleri bilimsel değil bu sebeple onu bir öğreti olarak kabul edebiliriz.uzun zamandır kendi haritama çalışıyorum ben de, bu şekilde epey ilgilenme şansım oldu, oldukça derinlikli meseleler öyle alelade yorum yapanların çok bişey bildiklerini düşünmüyorum kendinizi üzmeyin boşuna.ayrıca bir harita bir sürü farklı ihtimalleri barındırır, irademizle bu bağlamda iyi olasılıklara ulaşmamız elbette mümkün olacaktır.

27 ağustos 2020 22:15

10. Uranüs neptün kavuşum halinde ise eğer 10. evde, bunun kariyerde belki bazı gecikmelere neden olabileceği gibi bir bilgi okumuştum.yok eğer kavuşum hali değil de ayrı ayrı ele alırsak, neptün 10. Evde sanatsal konuları, uranüs ise teknoloji ile ilgili konuları/kariyer alanlarını gösteriyor olabilir, ikisini tek potada yorum yapamıyorum tabi:)gerçi bunlar jenerasyon gezegenler olduğundan etkileri kişisel gezegenler gibi doğrudan olmayacaktır diye de düşünmüyor değilim.

27 ağustos 2020 22:22