mum alevini izlemek neden rahatlatıyor, altında yatan sebep nedir?

hicbir meditasyon gecmisim yok ama cok streslendigimde icimden mum yakmak geliyordu surekli. bir kac kez denedim ve o kadar rahatliyorum ki mum yakinca, bazen de alevi izleyince. kimseden gormeden icim nasil bunu isteyebilir ya da anksiyeye atagina hicbir sey etki etmeyip neden bu etki ediyor? bilen var mi enerjiyle ilgilenen suslulerden

1. + Ateş yakıp izlemek de

9 eylül 2021 01:54

2. Rutin olduğu için sizi rahatlatır. Akvaryum da rahatlatır.

9 eylül 2021 02:04

3. akvaryum degil de akan su rahatlatiyor. bunlar da olmasa nasil sakinlesicez

9 eylül 2021 02:48

4. Süslü nedense düşüncesi bile rahatlattı. Bu ara daha sık Anksiyete atakları geçiriyorum, deneyeceğim teşekkürler💖

9 eylül 2021 03:58

5. a5 hic dusunmemistim bunu, bi bakayim

a4 umarim yardimci olur <3

9 eylül 2021 06:55

6. a5 baktim simdi, gercekten ates elementim eksikmis. hem de bayagi dusuk cikti toprakla beraber. ozellikleri de tutuyor. ates elementini yukseltmek icin geceleri mum yakin diyorlar. bir suredir cok kotu hissediyordum ve anskiyetem artmisti mum yakarak rahatliyordum.

9 eylül 2021 07:08

7. ateş elementi eksik demeye gelmiştim, bu durumda alev izlemek ateş yakmak falan elementinizi dengelemekte faydalı olacaktır

9 eylül 2021 10:27

8. Alev ve mum ışığı Benim gözümü aldığı için ben de hiç katlanamam mesela, bakamam. Aksine suyu izlemek çok hoşuma gider. Ufacık bi su birikintisi bile görsem yanına gidip içindeki gökkuşağımsı yansımayı izlerim.

Bana da bunlar hep ritüellerle alakalıymış gibi geliyo. Şamanlardan kalma alışkanlıkların bilinçaltımızda bu zamanalara dek gelmesi. Ama sallıyo da olabilirim :d

9 eylül 2021 11:25

9. Bu arada ben akrap burcuyum, su grubuna ait bi burç olmasına rağmen hala doyamadım mı acaba sulara ahahhaha

9 eylül 2021 11:27

10. astroloji eksik element yazon googlea orada bir yerlerde cevabınızı bulursunuz

9 eylül 2021 12:07