muscent parfüm alışverişim? baş ağrısı?

yakın zamansa muscentten 10’a yakın parfüm aldım. normalde pek parfüm kullan biri değilim, kullandığımda da hindistan cevizli veya vanilyalı parfümler kullanıyorum. bu sefer daha çok popüler ve çiçeksi kokulardan söyledim ama bazı parfümler inanılmaz baş ağrısı yaptı. ilk başta hepsini aynı anda denedim diye oldu sandım ama farkettim ki sümbülteber kokular ben de baş ağrısı yapıyor. acaba benle ilgili bir durum mu yoksa parfümlerin içeriği ile ilgili mi bilemedim. çünkü kalıcııklarını, yayılımlarını beğendim. tek sıkıntı bazılarının baş ağrısı yapması. muscentten alışveriş yapıp benzer şeyler yaşayan var mı?

1. sayısız parfüm aldım muscentten deneme ve favorimi bulmak için, hep çok memnun kaldım. bir sorun yaşamadım.

6 mart 2021 14:36

2. Sanırım çiçek kokuları ben de baş ağrısı yapıyor :(

6 mart 2021 14:46

3. bende de yapıyor muscentin bazı kokuları. midemi de bulandırıyor. genel olarak memnunum ama memnun olmadıklarım işte mide bulantısı ve baş ağrısı yapıyor.

6 mart 2021 16:05

4. libre özellikle başımı mahvetmişti sevdiğim ve bana göre hafif bir koku, orijinal olanına bayılıyorum. orijinali de var yani muscenti de. muscente bağlı durum. bazı esansları kötü.

6 mart 2021 16:07

5. Ben bir süredir muscent in kadın korkularından memnun değişlim. Sanki hepsinde aynı, bayık bir esans var gibi. Erkek kokuları iyi ama öyle bir sorun yaşamıyoruz erkeklerde.

6 mart 2021 18:25

6. Bende de aynı problem var. Bu marka baş ağrısı yapıyor. Az parfümü var zaten elimde denemelik. Ne zaman hadi bir kez daha deneyeyim desem o günüm baş ağrısıyla geçiyor. Mon Guerlain, Libre, Bitter Peach ve Do Son vardı. Orijinal parfümlerimde bir tanesi böyle bir şey olmuyor oysa ki.

26 temmuz 2021 19:55