nazara kötü enerjiye inanıyor musunuz?
normalde kafa yormam böyle şeylere, ne bileyim sıkıntı dert eksik olmaz genelde hayatımda ama mutlu olmasını bilen biriyim. bes yıldır evliyim eşimle düğün takilarimizin üstüne birikim yapıp kredi çekerek ev alabildik, başka da kimsenin bir yardımı dokunmadı kendimiz yaptık yani. bir arkadaşıma haber verdim gizlemek gibi olmasın diye kuculterek anlattım zar zor denk getirdik çok zorlanacagiz öderken ev de idare eder falan diyerek, onlar da kirada çünkü, boburleniyor gibi olmasın istedim. duyunca mutlu oldum - hayırlı olsun demekten çok nasıl ya nasıl alabildiniz çok şaşırdım falan dedi, resmen sevindiğini hissedemedim içim burkuldu. bir gün sonra başımıza hukuki bir dert açıldı o kadar canımız sıkıldı ki. biraz zaman geçti taşındık evimize, o arkadaşım yerleşince video çek lütfen merak ediyorum diye birkaç kez sorunca cekip gönderdim, çok güzel güle güle oturun dedi sağolsun. ertesi gün o hukuki meseleden çok kötü haber daha aldık busbutun canımız sıkıldı ve mağdur olduk. komik geliyor kulağa belki ama güzel şey söylediğimde pek sevinmeyerek kötü hissettirdiği için aklımda kaldı o tatsızlık ve dusunmeden edemiyorum, gercekten kötü enerji, nazar ne derseniz böyle bir şey olabilir mi. buldumcuk mu oldun demeyin nolur o kadar mutluluğumuz kursagimizda kaldı ki, sebep arıyorum resmen nasıl oldu bu diye. ne bileyim