nazardan gözden negatif enerjiden korunmak için neler yapıyorsunuz ?

nazara inanmayanlar yazmasın lütfen ilgilenmiyorum boşuna kendinizi yormaniza gerek yok

1. Ha bir de yıldız düşüklüğü olayı var bende çocukluktan beri olduğunu düşündüğüm olay bu. yıldızının düşük olduğunu düşünenler varsa neler yaptınız/yapıyorsunuz bunun için

8 ekim 2023 00:19

2. Küçük aklinla espri yapmaya calismissin ama olmamış açıklamada yazdığım gibi inancı olmayanlar yazmasın kendisini yormasin demişim ama bir ergen hemen damlamis

8 ekim 2023 00:34

3. Bol bol dua, sadaka, olumlu düşünmeye çalışıyorum bir de süslü. Elinden geldiğince artık gerisi de nasip olacağı varsa oluyor. Kötüniyetli olduğunu düşündüğüm veya hoşlanmadığım kişilerle paylaşım halinde olmamaya çalışıyorum ayrıca

8 ekim 2023 00:36

4. Belki gülen olur ama duştan çıkmadan omuzlarımdan aşağı sirke döküyorum. Bu sırada tüm negatif enerjimin gittiğini hayal ediyorum. Psikolojiktir muhtemelen ama faydasını gördüm.

8 ekim 2023 00:38

5. sirkeyi duydum yapmadım ama deneyeceğim onu. psikolojik olarak kendimi iyi hissetmek istiyorum az da olsa çünkü o negatifligi o insandaki kötü enerjiyi nazarı kem gözü artık adı neyse o an için çok net hissediyorum ve bu beni mutsuz ediyor

8 ekim 2023 00:40

6. Senin inancını düşünceni benimsemiyorum diye salak mı oldum zeka abidesi a2 lütfen git sorunun altından bir halta yaramiyor cevapların

8 ekim 2023 00:42

7. a2 nolur yaa sinirini stresini başka şeylerle at.

ben evi pis bırakmamaya çalışıyorum çöpleri biriktirmeden atıyorum. tütsü yaktığımda köşeleri de tütsülüyorum. benim ayım yengeç o yüzden ametist taşı takıyorum. duş almanın da vücuttaki kötü enerjiyi temizlediğini düşünüyorum. gül suyu, gül yağı veya gül çayı bunlarda frekansı yükseltiyor.

8 ekim 2023 00:42

8. Hangi yaş döneminde olduğun önemli değil ergensin hâlâ belli ki öyle kasmışsın ki o zeka fışkıran cevabı yazmak için üslup ve yazının içeriği ben hala ergen bir beyinim diye bağırıyor

8 ekim 2023 00:43

9. benim ayım yengeç demişsin a5, nereden öğrenirim benimki neymis astroloji ile aram yok hiç bakayım ben de. bir de bir ara doğal taşa merak salmistim ama orijinalliğine guvenmedigim için almamıştım siz nereden aldınız hatırlıyor musunuz

8 ekim 2023 00:45

10. anonim 2, 34 yaşında da ergen kalınabilir daha kötüsü ve hiç lüzum olmayan yerde gelip laf sokma çaban bunun acı bir göstergesi.

yıldız düşüklüğüne inanıyorum. nazar olgusu ise garip. bazen hayır ya ne alaka diyerek bir şey yapıyorum ve gene plumsuz ve beklenmedik bir şey başıma geliyor. burada gerçekten nazara mı geldim yoksa ben ne alaka derken bile bilinçaltımda korktuğum için mi bunu çektim karar veremiyorum. başlığı takibe alıyorum o yüzden.

8 ekim 2023 00:48