ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çok güzel giden bir ilişkiden sonra terkedildim?

sabah bu mesajla uyandım ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. gerçekten çok üzgünüm, hem sinirliyim hem de bir yandan yazdıklarına karşı çok üzüldüm . sizce cevap vermeli miyim?

1. Attığı mesaj bu:

Günaydın, seni böyle bir mesajla uyandırdığım için özür dilerim. Uzun zamandır düşündüğüm ama söylemeye cesaret edemediğim kelimeleri bir araya getirmeye karar verdim bugün. Biraz sonra okuyacaklarının senin kişisel özelliklerin, karakterinle hiçbir alakası olmadığını bütün içtenliğimle belirterek bu kararı almanın benim için de ne kadar zor olduğunu söylemek isterim. Uzun zamandır( yaklaşık 5-6 senedir) dönem dönem daha da bastıran karanlık bir sürecin içerisindeyim. Beni mutlu gördüğün her an bile içimde karamsar hislerin, tedirginliklerin olduğunu anlayamadın. Bunun için sana sitemde bulunamam çünkü ben duygularımı hep insanlara karşı gizledim ve iyi bir oyuncu oldum çünkü insanların benim içimde bulunduğum durumu farketmelerini kendim için bir zayıflık olarak gördüm her zaman. Dışarıdan çok özgüvenli, burnu kalkık olarak gözüken ve insanları sürekli yadırgayan, onları küçük gören ben aslında kendi içimde kendime karşı öyleydim. Kendimi hiçbir zaman beğenmedim-hem dış görünüş olarak hem de karakter olarak- sürekli kendi açığını yakalayan ve kendini pervasızca eleştiren biriyim ben. Seninle tanıştıktan sonra her şey değişir sandım, gülümsemenle, bana karşı gösterdiğin ilgi alaka ve sevgiyle sana aşık olduğumu zannettim. Halbuki ben sana değil bana karşı olan şefkatli tutumuna tutulmuşum. Sana senin gösterdiğin hislerle bakamamanın öfkesiyle günlerdir kendimi paraladım. Lütfen bu mesajdan sonra kendinde bir sorun arama çünkü iyileşmesi gereken ve sorunlu olan biri benim. Sen benden daha iyilerine ve sağlıklı düşünceli insanlara layıksın. Bu zamana kadar bilmeden de olsa bana kendimi değerli hissettirdiğin anlar için teşekkür ederim. Lütfen mesajıma cevap verip beni daha fazla mahçup etme. Kendine iyi bak..

11 aralık 2020 12:57

2. Görmezden gel, onu en çok üzen bu olur, hayatına güzelce devam et sonra

11 aralık 2020 12:58

3. Şerefsiz. Cevap vermeyecekmişsin bir de. Böyleleri bir gün bile mutlu olmasın hayatında başka bir şey demiyorum.

11 aralık 2020 13:00

4. Klişelerden bir demet.. cevap verme ya da tamam hoşçakal deyip sklemeyerek onu şok et.

11 aralık 2020 13:01

5. İyi başlayıp sonda batırmış. Ben de benzer duyguları yaşadım ama karşımdakinin artık bana yetmediğinin de farkındaydım. Sorun bende kafasına girmedim.

Geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız.

11 aralık 2020 13:15

6. Kendisini gerçekten seviyordum, gerçekten böyle bir psikolojik sorunları varsa ben nasıl farkedemedim kendime kızıyorum bu konuda ama cevap yazarsam da kendimi çok salak gibi hissedicem. 1 yıllık bir ilişkimiz bir geçmişimiz vardı bir tarafım insanca yaz gerçekten sorunu varsa beraber aşabileceğinizi söyle diyor diğer tarafım bu sana düşmez hiçbir şey yazma diyor. Gerçekten çok üzgünüm ne yapacağım bilmiyorum, hala çevrimiçi şuan.

11 aralık 2020 13:19

7. Ne psikolojik sorunu ya dupeduz 1000 senelik klise iste sorun sende degil bende demis. Ayrica ayrilik konusmasini yuzyuze hadi onu gectim en azindan telefonda konusarak yapamayacak insan da her turlu seyi hakeder. Kim sabah uyandiginda ilk gordugu sey bu olsun ister ki yani insan guzel gunlerinin hatrina bir arar konusur en azindan.

11 aralık 2020 13:20

8. "sorun sende değil bende" demek için paragraf döşemiş :)

cevap verme derdim normalde, ama bence cevap almamak asıl amacı. ayrıca bence bu bir kılıf süslü, 2 aya başkasıyla görebilirsin bence bu kişiyi, üzülerek söylüyorum ama.

ben olsam şöyle yazardım:

"günaydın. özrün için teşekkürler, en azından başlayacağım günün içine ettiğinin bilincindesin.

iyi bir oyuncu olduğunu düşünebilirsin, ama kendini olmadığın biri gibi yansıtman bana oyunculuktan çok karaktersizlik gibi geldi. zaten olmadığın biri gibi olmaya çalışıp beceremedin belli ki, çünkü "çok özgüvenli, burnu kalkık olarak gözüken ve insanları sürekli yadırgayan, onları küçük gören" biri olsaydın benim seninle zaten işim olmazdı.

düşünüyorum da, kendi benliğini bastırmaya çalışırken bürünmek istediğin rol gerçekten "burnu kalkık olarak gözüken ve insanları sürekli yadırgayan, onları küçük gören" bir "şey" mi? bu özelliklerin ne kadar kötü özellikler olduğunu göremiyor musun? gerçekten göremiyor musun? o halde sorunlu olduğun konusunda seninle hemfikirim. lütfen en yakın zamanda psikolojik yardım al.

lütfen beni bir daha arama. kişiliğini oturtamamış birine harcadığım zamana ve özveriye şu an çok acıdım, hatırlamak istemiyorum daha fazla. hoşçakal."

sonra her yerden engel engel engel... :)

tabi olayları bu mesajdan ibaret görerek basit düşünerek yazdım. değinmek istediğim nokta şu; süslü, bu insan senin yanında "burnu kalkık olarak gözüken ve insanları sürekli yadırgayan, onları küçük gören" biri rolünü mü yapıyordu? böyle bir insanı nasıl çekebildin aklım almıyor. hayır, adamın kendine yarattığı karaktere bak. koy aksiyon filmindeki kötü adam rolüne, uyar yani.

11 aralık 2020 13:25

9. Umarım bu gırgır için ben köylü müyüm yeaaa diyen maldır ahahhssjjsjd

11 aralık 2020 13:28

10. Ben 5-6 senelik sandım ilişkiyi. 1 sene dediğinizin çoğu pandemi zaten. Kendinizi üzdüğünüze değmez.

11 aralık 2020 13:28