1. Attığı mesaj bu:
Günaydın, seni böyle bir mesajla uyandırdığım için özür dilerim. Uzun zamandır düşündüğüm ama söylemeye cesaret edemediğim kelimeleri bir araya getirmeye karar verdim bugün. Biraz sonra okuyacaklarının senin kişisel özelliklerin, karakterinle hiçbir alakası olmadığını bütün içtenliğimle belirterek bu kararı almanın benim için de ne kadar zor olduğunu söylemek isterim. Uzun zamandır( yaklaşık 5-6 senedir) dönem dönem daha da bastıran karanlık bir sürecin içerisindeyim. Beni mutlu gördüğün her an bile içimde karamsar hislerin, tedirginliklerin olduğunu anlayamadın. Bunun için sana sitemde bulunamam çünkü ben duygularımı hep insanlara karşı gizledim ve iyi bir oyuncu oldum çünkü insanların benim içimde bulunduğum durumu farketmelerini kendim için bir zayıflık olarak gördüm her zaman. Dışarıdan çok özgüvenli, burnu kalkık olarak gözüken ve insanları sürekli yadırgayan, onları küçük gören ben aslında kendi içimde kendime karşı öyleydim. Kendimi hiçbir zaman beğenmedim-hem dış görünüş olarak hem de karakter olarak- sürekli kendi açığını yakalayan ve kendini pervasızca eleştiren biriyim ben. Seninle tanıştıktan sonra her şey değişir sandım, gülümsemenle, bana karşı gösterdiğin ilgi alaka ve sevgiyle sana aşık olduğumu zannettim. Halbuki ben sana değil bana karşı olan şefkatli tutumuna tutulmuşum. Sana senin gösterdiğin hislerle bakamamanın öfkesiyle günlerdir kendimi paraladım. Lütfen bu mesajdan sonra kendinde bir sorun arama çünkü iyileşmesi gereken ve sorunlu olan biri benim. Sen benden daha iyilerine ve sağlıklı düşünceli insanlara layıksın. Bu zamana kadar bilmeden de olsa bana kendimi değerli hissettirdiğin anlar için teşekkür ederim. Lütfen mesajıma cevap verip beni daha fazla mahçup etme. Kendine iyi bak..