neden renkli ve kısa saçlı kadınlara lezbiyen imasında bulunuluyor sürekli?

genelde twitterda dönüyor bu muhabbet ve dalga geçiliyor. her renkli ve kısa saçlı (erkek gibi kısa kesimden bahsediyorum) lezbiyen vibe'ı mı veriyor yani insanlara? hayır bunda sorun yok ama insanların genelleştirme yapması garibime gitti

1. O zaman şunu tartışmak gerekmez mi neden kendilerine böyle bir imaj yaratıyorlar, gece gece bunu düşündüm alnsnsnd

22 eylül 2020 22:20

2. Benim öyle arkadaşım vardı lezbiyrn kendisi. Böyle mavi ensesi mor kısa saçları var adet gibi

22 eylül 2020 22:26

3. Benim de tanıdığım biri, asimetrik kesim, kısa saçlı. Saçı siyah ve uzun kısmının ucunu yeşile boyatıyor. Lezbiyen değil ama biseksüel.

22 eylül 2020 22:44

4. Gercekten lezviyen ya da biseksüellerin çoğu neden kısa ve renkli saç kullanıyor?

22 eylül 2020 23:18

5. Keşke soruya öyle biri gelse de sorsak a7 ben de bunu merak ediyorum :d

22 eylül 2020 23:23

6. aykırı olan, alışıldık olandan farklı duran her zaman daha fazla dikkat çeker. bu yüzden böyle bir kodlama oluşuyor bence. kısa ve renkli saçlı "aykırı" tiplerin lezbiyen olduğunu görmek hepsinin lezbiyen olduğunu düşünmemize sebep oluyor. bu birçok farklı görünüm ve kişi için de geçerli. oysa ki birçok lezbiyen arkadaşım kumral ya da kahverengi saçlı, yönelimini söylemese asla tahmin edemeyeceğiniz görüntüdeler.

23 eylül 2020 00:08

7. aklıma şu meme geldi (link: https://pics.me.me/you-dont-look-like-a-lesbian-shit-im-sorry-let-47985657.png link)

23 eylül 2020 09:19