nereden mayo bikini alıyorsunuz?

bu zamana kadar hep lcw koton’dan alırdım ama bu yıl lcw’da bile 80 liraya mayo görünce nevrim döndü. siz neler önerirsiniz?

1. decathlon'dan alıyorum. geçen ay 30'a ve 50'ye aldım.

7 haziran 2019 21:25

2. sevgilimin annesi pentinin fabrikasında çalışıyordu, o yüzden hiç almadım. birkaç sezon önce olan mayolar, bikiniler sıfır bir şekilde bana geliyordu. kalitesi nasıl dersen, çok iyi cidden. sanırım bu konuda şanslıyım.

7 haziran 2019 21:26

3. cok yararli ve bilgilendirici bir cevap olmus anonim 2 :))))

7 haziran 2019 21:29

4. Trendyolmilla. Çok beğeniyorum

7 haziran 2019 21:31

5. geçen sene trendyol milladan aldım indirimden bu sene de onları kullanacağım. daha önce de trendyoldan mayo almıştım kaliteli çıktı.

7 haziran 2019 21:31

6. Ben de geçen yaz decathlondan mayo aldım. 40’a sanırım. Çok iyi çıktı tavsiye ederim.

7 haziran 2019 21:38

7. Defactodan almistim sapasaglam duruyor. Bu sene sadece hm den aldim bir tane mayo o bile 80 tl idi. Ama bikini parcalarini ayri ayri sattiklari icin daha pahaliya geliyor diye eskileri kullanip mayo almak mantikli geldi

7 haziran 2019 22:06

8. Sezon sonu alıp gelecek yıl giymek lazım

7 haziran 2019 22:45

9. Kışın zeki mağazasından 89-99-109 tlye guruplandırıyor ürünlerini onlardan stok yaptım.

Calzedonia indiriminden 1 takım bikinim var 3 yıllık hala tas gibi.

7 haziran 2019 23:18

10. Teşekkür ediyorum cevap veren herkese, özellikle dechatlona bakacağım. Başka önerisi olan varsa merakla bekliyorum :)

7 haziran 2019 23:24