nespresso kapsülleri sadece nespresso makinelerinde mi çalışıyor?

selam süslüler. soru aslında direkt başlıkta. nespresso kapsülleri sadece nespresso markalarında mı çalışıyor yoksa tschibo vb. diğer markaların kapsül makinelerinde çalıştırabilir miyim? ben sadece kapsül olarak nespressonunkini içmiştim ve aşırı güzeldi, eğer bunlar sadece o makinelerde çalışıyorsa diğer makine ve kapsülleri önerir misiniz? her türlü öneriye açığım süslülerim

1. nespresso kapsülleri sadece nespresso makinelerine uygun, diğer kapsül kahve markalarında da kutularının arkasında nespresso uyumlu diye yazar mesela jacobsun kapsül kahveleri güzel ve ucuz tavsiye ederim onun dışında nespressoya uyumlu metrolarda satılan rioba diye bir marka denedim fiyatı iyiydi ama çok beğenmedim, tschibonun kapsülleri de kendi makinelerine uygun oluyor nespressoya uyumlu değil maalesef, kahveleri fena değil çok çeşidi yok sadece başka da çok fazla tschibo uyumlu kapsül görmedim piyasada kolay ulaşılır sadece lavazza vardı sanırım, nespressonun güzelliği kahvelerinin lezzeti, çeşitliliği ve başka markaların da nespresso uyumlu kapsül çıkarmaları sanırım. benim bildiklerim bunlar yardımcı olabilmişimdir umarım :)

2 ekim 2020 11:45

2. ben aslında nespresso kapsüllerinin uyumlu olduğu daha uygun kahve makineleri bakıyorum ama nespresso kapsüllerine sadece nespresso makineleri uyuyor diye anladım söylediğinden. çok teşekkür ederim süslü

2 ekim 2020 11:49

3. Tchibo makinaya nespresso kapsül uygun değil. Tchibo makina var bende, sadece tchibonun kapsülleri uyuyor başka uyan kapsül bulamadım. Nespresso makina alırsanız birçok markaninki onun makinasina uygun yapıldigi icin rahat edersiniz. Ha ben tchibodan memnunum, ama Tchibo kapsüle de bağımlı durumdayım yani başka markadan kapsül deneyemiyorum.

2 ekim 2020 12:39

4. Çok teşekkür ederim süslüm